Upgradează-ți telefonul cu accesoriile potrivite!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Upgradează-ți telefonul cu accesoriile potrivite!
Tehnologie 05 Iunie 2020 / 15:09 1102 accesări

Atunci când ne dorim să ne upgradăm telefonul pe care îl avem sau atunci când ne achiziționăm un nou telefon, accesoriile potrivite sunt cele care fac diferența. Fie că vorbim aici de huse pentru telefoane, baterii externe, handsfree-uri și căști audio, boxe audio, încărcătoare, accesoriile sunt elementele pe care ne putem pune amprenta în ceea ce privește stilul nostru personal.

În ceea ce privește husele pentru telefoane, în afară de modelul ales, mai sunt câteva aspecte ce trebuie luate în considerare atunci când alegem husa potrivită. În primul rând contează materialul din care este făcută. În acest sens, sunt recomandate husele realizate din materiale foarte ușoare și cât mai rezistente precum carbon fiber 100%, silicon, piele sau TPU. De asemenea, contează mult și ca acestea să aibă finisajele bine realizate, cu decupaje precise pentru spațiile unde punem încărcătorul și căștile. Un alt aspect de luat în considerare este ca acestea să nu fie făcute din materiale care fac posibilă alunecarea telefonului din mână, aderenta fiind un atuu al huselor din carbon. Husele ar trebui să nu afecteze în vreun fel semnalul GSM, WiFi și GPS, altfel folosirea lor ne va anula din funcțiile telefonului șise vor deveni inutile.

În momentul în care alegem căștile audio potrivite, avem în vedere următoarele: calitatea sunetului (fie că preferăm varianta cu un bass mai puternic, fie că dorim un sunet mai curat, cu tonuri înalte) și forma în care sunt confecționate, in-ear sau over-ear, aici optând pentru cea mai bună varianta pentru fiecare, în funcție de necesități.

Atunci când alegeți o baterie externă pentru telefon, ceea ce contează mai mult sunt capacitatea și dimensiunea. De obicei ne orientăm către o baterie care să ne ofere măcar două încărcări ale telefonului. Capacitatea dorită se alege în funcție de capacitatea bateriei telefonului pe care îl deținem și de câte încărcări avem nevoie. De exemplu, dacă urmează să faceți un drum mai lung, ar trebui să optați pentru o baterie care oferă mai multe încărcări. Dimensiunea este și ea importantă, dar aceasta e direct proporțională cu capacitatea bateriei, în sensul că dacă bateria e de capacitate mare și bateria va fi la fel de mare.dimensiunile vor fi pe măsură.

Gsmnet.roeste magazinul online care pune la dispoziția clienților o gama variată de accesorii pentru telefoanele mobile și tablete, PC și laptop, dar și piese și componente pentru acestea.

Gsmnet.ro este distribuitor exclusiv în România al brandurilor de gadget-uri și accesorii pentru telefoanele mobile Goui, Uniq, Forever și Nevox.

Bateriile externe Goui folosesc o tehnologie de încărcare rapidă a device-urilor mobile (Power Delivery), reușind să încarce 50% din baterie în 30 de minute sau chiar prin tehnologia Quick Charge 3 putem încărca în doar 35 de minute cu până la 80% din capacitatea device-ului.

Brand-ul Uniq pune foarte mare accent pe stil și pe modele minimaliste, oferind modele deosebite de huse pentru telefoane, încărcătoare wireless, cabluri și adaptori și huse pentru smartwatch.

Forever ne oferă accesorii de top de la huse pentru telefoane, încărcătoare, folii de protecție, handsfree-uri și căști, baterii externe și până la difuzoare bluetooth, ceasuri, mp3-uri și altele.

Despre husele noi din fibră de carbon 100% de la Nevox cred că a auzit toată lumea. Extrem de rezistente și de utile, acestea sunt soluția ideală de protecție pentru telefon.

Indiferent de ce accesorii aveți nevoie, trebuie să puneți întotdeauna accentul pe calitate!Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1441 secunde