Vindea țigări de contrabandă direct în magazin

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Vindea țigări de contrabandă direct în magazin

Eveniment 30 Octombrie 2016 / 14:33 474 accesări

O femeie în vârstă de 41 de ani, din localitatea constănțeană Chirnogeni, s-a ales cu dosar penal după ce oamenii legii au descoperit că vindea țigări de contrabandă direct în... magazin. Polițiștii Secției 9 Rurale Topraisar spun că suspecta avea în spațiul comercial pe care îl deține 781 de pachete netimbrate de diferite mărci, printre care Ronson și Marlboro, pentru care căuta cumpărători. Valoarea mărfurilor a fost evaluată la suma totală de 7.810 lei. Captura a fost făcută sâmbătă după-amiază, în jurul orei 14.00, în urma unui control făcut de polițiștii Secției 9 Topraisar. Aceștia o cercetează pe protagonista cazului în stare de libertate.

Tot sâmbătă, jandarmii Detașamentului 6 Mangalia au prins în flagrant o femeie de 61 de ani, din localitate, care încerca să vândă pe stradă 95 de pachete de țigări fără timbre accizabile, de diferite mărci. Militarii spun că aceasta se afla la ieșirea din orașul Mangalia către comuna Limanu. Oamenii legii au confiscat marfa de contrabandă, urmând ca cercetările să fie preluate de polițiștii din Mangalia.

Amintim că polițiștii de frontieră din Aeroportul "Mihail Kogălniceanu“ au prins săptămâna trecută un cetățean vietnamez care încerca să intre în țară cu două genți de voiaj burdușite cu țigări de contrabandă. Protagonistul acestui eșec este un cetățean vietnamez, în vârstă de 46 de ani, care a fost prins de oamenii legii miercuri după-amiază, în jurul orei 15.00, cu 1.000 de pachete marca Thang Long, cu timbru de Vietnam. Anchetatorii spun că suspectul a sosit în România cu o cursă din direcția Istanbul.12