Vreme rece şi ploi! Vânt puternic în toate regiunile

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Vreme rece şi ploi! Vânt puternic în toate regiunile
Vremea 30 Octombrie 2017 / 08:00 1737 accesări 0 comentarii

Săptămâna începe cu vreme nu tocmai plăcută. Vântul va bate cu putere în toate regiunile, cu viteze la rafală în general între 55 și 70 km/h și local 75...85 km/h. Valorile termice vor scădea în toată țara, iar intensificările de vânt vor determina amplificarea senzației de rece. În regiunile din vestul, centrul și nordul țării pe arii extinse vor fi ploi moderate cantitativ, și începând din noaptea de duminică spre luni (29/30 octombrie) în Maramureș, Transilvania și zona deluroasă a Crișanei și a Moldovei se vor semnala precipitații mixte. În zonele montane vântul va sufla tare, rafalele vor depăși 80...90 km/h, iar pe creste 100...120 km/h. Va ninge viscolit, vizibilitatea va scădea temporar sub 50 m și se va depune strat consistent de zăpadă.

Luni, vremea se va menţine vântoasă, iar procesul de răcire va continua, aceasta resimţindu-se în special la valorile termice nocturne. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 grade în depresiunile intramontane si 5 grade în Lunca Dunării si pe litoral. Vântul va continua să fie intens în toate regiunile, cu precădere pe parcursul zilei, când vor fi rafale în general de 55...70 km/h si local 75...85 km/h. Cerul va fi temporar noros, în vest, centru si nord si mai ales în timpul zilei vor fi precipitaţii locale, în general slabe, mixte în Maramures, Transilvania si zona deluroasă a Crisanei si a Moldovei si ploi în rest. În sudul si sud-estul ţării, ploile vor fi posibile doar izolat. În zonele montane vântul va sufla tare, rafalele vor depăsi 80...90 km/h, iar pe creste 100...120 km/h astfel încât va continua să ningă viscolit, vizibilitatea va fi în continuare scăzută, temporar sub 50 m si se va depune strat consistent de zăpadă.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2929 secunde