13 cu ghinion pentru „găinarii“ de ocazie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
13 cu ghinion pentru „găinarii“ de ocazie
Eveniment 14 Noiembrie 2017 / 17:17 513 accesări 0 comentarii

Ziua de 13 noiembrie a fost una cu ghinion pentru mai mulți bărbați puși pe căpătuială rapidă și ilicită. Așa se face că au ajuns în secția de poliție imediat după ce s-au bucurat că le-au reușit mânăriile.

Astfel, potrivit unor informări ale Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, în data de 13 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurale Cernavodă, Postul de Poliție Rasova, au depistat doi tineri, de 22 de ani, respectiv 27 de ani, din localitatea Cochirleni, județul Constanța, care ar fi furat 500 kilograme de material lemnos, din specia salcâm, dintr-o pădure. Întreaga cantitate de material lemnos a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

Nici polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța nu au stat degeaba. Ei au depistat un tânăr de 19 ani, din orașul Năvodari, care ar fi sustras dintr-un magazin, din Constanța, trei articole electronice. Prejudiciul în valoare de 169,97 lei a fost recuperat în totalitate și predat reprezentantului societății comerciale în cauză. La aceeași dată, polițiștii constănțeni au depistat și un minor de 15 ani, din localitatea Topraisar, județul Constanța, care ar fi furat dintr-un centru comercial, din Constanța, un articol electronic. Prejudiciul în valoare de 49,99 lei a fost recuperat în totalitate și predat reprezentantului societății comerciale în cauză. Și nu a fost singurul puști pus pe furăciune. Alți doi, unul de 16 ani și altul de 17 ani, din localitatea Topraisar, județul Constanța, au furat dintr-un centru comercial, din Constanța, două articole electronice. Prejudiciul în valoare de 149,97 lei a fost recuperat în totalitate și predat reprezentantului societății comerciale în cauză. Un alt minor, de 14 ani, din localitatea Topraisar, a fost prins furând dintr-un centru comercial, din Constanța, un articol de vestimentație. Prejudiciul în valoare de 120 lei a fost recuperat în totalitate și predat reprezentantului societății comerciale în cauză.

În cauze, au fost întocmite dosare penale.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1819 secunde