15 ani de la înfiinţarea Asociaţiei Sportive Liga Ofiţerilor Old Boys Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
„O echipă mică, dar cu suflet mare!” 15 ani de la înfiinţarea Asociaţiei Sportive Liga Ofiţerilor Old Boys Constanţa
Sport 09 Decembrie 2019 / 11:12 774 accesări 0 comentarii

În urma cu 15 ani a luat naştere Asociaţia Sportivă Liga Ofiţerilor Old Boys Constanţa. Iar acest eveniment a fost sărbătorit aşa cum se cuvine. Alături de soţii şi prietene, de cei care sprijină desfăşurarea activităţii acestei formaţii care demonstrează că pasiunea pentru fotbal nu are limite, membrii echipei au arătat că merită orice sacrificiu pentru a evolua alături de prieteni în teren. „O echipă mică, dar cu suflet mare!” este motto-ul acestei formaţii, pentru care cel mai important lucru este să participe la competiţiile pentru amatori rezervate veteranilor.

A fost păstrat şi un moment de reculegere în memoria lui Ioan Dorobanţu, fondatorul echipei Liga Ofiţerilor Old Boys Constanţa, decedat, din păcate, în luna mai a acestui an.

La momentul constituirii, lotul de jucători era compus în proporţie de 99% din ofițeri și maiștri militari marinari, iubitori ai fotbalului, iubitori ai sportului.

Maistrul militar Marius Roşca, actualul preşedinte, care deţine această funcţie din anul 2008, a oferit, împreună cu Silviu Bucur şi Nicolae Larion, câte o frumoasă amintire celor prezenţi, mulţumind sponsorilor echipei pentru sprijin. „Am o satisfacţie imensă şi o bucurie extraordinară în suflet să văd atâţia componenţi ai echipei. Vreau să le mulţumesc doamnelor şi domnişoarelor, partenerelor noastre de viaţă, pentru că ne-au înţeles pasiunea, nebunia pentru acest sport şi sper ca şi în continuare să fie la fel de înţelegătoare şi să fie alături de noi la bine şi la greu”, a spus Marius Roşca. Ceilalţi trei preşedinţi ai Asociaţiei Sportive au fost ofiţerii de marină Cristian Lişman (2004-2005), Cornel Cojocaru (2005-2006) şi Milu Zaharia (2006-2008).

La festivitatea de sâmbătă seară a fost prezentat şi noul echipament de joc al formaţiei Liga Ofiţerilor şi nu a lipsit tradiţionalul tort, toată lumea petrecând mai multe ore într-un mod foarte plăcut în compania celor dragi.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1359 secunde