Alertă! Chiciură și ghețuș în județul Constanța!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Alertă! Chiciură și ghețuș în județul Constanța!

Vremea 01 Februarie 2018 / 08:16 1811 accesări

Meteorologii au emis un cod galben pentru județele Constanța și Tulcea. Potrivit, Centrului Național de Prognoză Meteo, în aceste două județe, se anunță fenomene de ceață, chiuciură și ghețuș, începând cu ora 06.30 până la ora 09.00.

Se va semnala ceață care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 m și izolat sub 50 m, iar ca fenomene asociate depunere de chiciură și ghețuș în funcție de condițiile locale.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că nu au fost semnalate, deocamdată, drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme majore privind fluenţa traficului pe arterele principale.

Pe cele patru autostrăzi mai importante A1 Bucureşti - Piteşti, A2 Bucureşti - Constanţa, A3 Bucureşti - Ploieşti şi A4 Ovidiu - Agigea, cât şi pe cele două drumuri naţionale mai circulate, cu staţiunile montane de pe Valea Prahovei (DN1) şi Valea Oltului (DN7), carosabilul este uscat, curat, nu sunt precipitaţii în prezent, iar valorile de trafic sunt reduse, se circulă fără probleme.

Taguri articol


12