Alertă falsă cu bombă la Palatul Național din Chișinău

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Alertă falsă cu bombă la Palatul Național din Chișinău

27 Martie 2016 / 15:01 1455 accesări

O alertă cu bombă a fost delanşată, duminică, la Palatul Naţional Nicolae Sulac din Chişinău, în timpul constituirii platformei Sfatul Ţării doi, care reuneşte organizaţiile unioniste din R.Moldova care militează pentru unirea cu România, informează Unimedia.

„La ora 10:00, un bărbat necunoscut a sunat la numărul 902 şi a anunțat că Palatul Național este minat. La fața locului, s-a deplasat grupa operativă însoțită de geniști și pompieri unde au fost efectuate verificări. În cele din urmă, s-a stabilit că alarma a fost falsă. Poliția a solicitat în repetate rânduri ca delegații să părăsească Palatul Național, însă aceștea au refuzat”, a menționat Adrian Jovmir, ofiţer de presă al poliţiei din Chişinău, citat de unimedia.info.

Duminică, a fost constituit Sfatul Ţării doi, o platformă reprezentativă a tuturor organizațiilor unioniste din Republica Moldova. Sfatul Ţării doi va fi constituit din 101 membri, care vor avea scopul de a crea strategii de reunire a Republicii Moldova cu România.

Constituirea acestui organ colectiv are loc într-o zi simbolică, în care se împlinesc 98 de ani de la vota­rea de către Sfa­tul Ţării a uni­rii Basa­ra­biei cu Româ­nia.12
Pagina a fost generata in 1.9577 secunde