Atenţie la ce cumpăraţi de pe stradă! Ieftin înseamnă adesea contrafăcut!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Atenţie la ce cumpăraţi de pe stradă! Ieftin înseamnă adesea contrafăcut!
Eveniment 16 Iulie 2017 / 15:51 248 accesări 0 comentarii

Jandarmii constănţeni şi-au intensificat controalele odată cu începerea sezonului. Din ce în ce mai multe persoane care vor să se îmbogăţească pe spinarea turiştilor creduli populează spaţiul litoralului. La începutul weekend-ului care tocmai s-a încheiat, în jurul orei 21.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandami Judeţean Constanţa - Detașamentul 6 Mangalia, aflat în misiune în zona de sud a litoralului, a depistat un bărbat care oferea spre comercializare parfumuri şi ochelari de soare, pe faleza din municipiul Mangalia. În urma verificărilor făcute, jandarmii au stabilit că numitul C.P., în vârstă de 31 de ani, din Bucureşti, vindea turiştilor ochelari de soare şi parfumuri inscripţionate cu numele unor mărci de renume, fără a poseda şi documente de provenienţă a bunurilor respective. Acelaşi scenariu a fost descoperit câteva zile mai devreme, când un alt bărbat vindea de zor ochelari de soare şi parfumuri „de firmă”, în Venus. Existând suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesele verbale de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pe care le-au predat, împreună cu bunurile găsite asupra făptuitorilor, lucrătorilor Poliției Mangalia, în vederea continuării cercetărilor.

Jandarmii constănţeni recomandă cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile competente.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2635 secunde