Baschetbaliştii de la Athletic Constanţa încep sezonul 3x3

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Baschetbaliştii de la Athletic Constanţa încep sezonul 3x3

Sport 14 Februarie 2019 / 11:18 1189 accesări

Sezonul de baschet 3x3 își face debutul în această săptămână pentru BC Athletic Constanţa. Cupa României 3x3 va consta, pentru început, în patru turnee de calificare, care se vor desfășura la București și Mediaș în perioada 14-17 februarie, turnee la care toate echipele din Liga Națională vor participa, conform regulamentului competiţiei.

După Cupa României, baschetul masculin 3x3 va cuprinde și Liga Națională. Aceasta se va desfășura în cursul verii anului calendaristic 2019. În cadrul LN 3x3, fiecare echipă din LNBM este obligată să participe la cel puțin cinci turnee de calificare, iar dacă avansează să ia startul și la fazele superioare/finale ale competiției, conform Federaţiei Române de Baschet.

Începutul de sezon de baschet 3x3 va marca și un debut în echipa cu care BC Athletic va aborda Cupa României 3x3! Cezar Bărăgău se alătură lotului Gladiatorilor din Tomis completând echipa de 3x3 alături de Adrian Trandafir, Alin Andrieş, Alexandru Liţă, Pegkas Panaiotis și Nicu Ciucă, împreună cu antrenorul Alexandru Olteanu și team-manager-ul Andrei Talpeş.

Baschet Club Athletic Constanta va debuta în acest sezon de baschet 3x3 cu trei jucători care au făcut parte din loturile naționale de baschet 3x3 ale României în trecut: Cezar Bărăgău și Alin Andrieș, din echipa națională de seniori a României, iar Pegkas Panaiotis, din echipa națională 3x3 a României U18 care a obținut cea mai bună performanță la acest nivel în istoricul participărilor internaționale.

De asemenea, Cezar Bărăgău și Adrian Trandafir au și un turneu câștigat împreună, cu Școala Veche, turneul de la Tulcea, în 2017, în cadrul turneelor de baschet 3x3 organizate de SPORT ARENA STREETBALL.12
Pagina a fost generata in 0.2383 secunde