Ce se întâmplă cu pasarela din zona Debarcader Cazino din Mamaia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ce se întâmplă cu pasarela din zona Debarcader Cazino din Mamaia

Social, Administrație 23 Ianuarie 2020 / 14:27 4541 accesări

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (A.B.A.D.L.) informează publicul larg că pasarela de promenadă din zona debarcader Cazino Mamaia este o structură cuprinsă în arealul plajelor turistice aferente stațiunii Mamaia, ce fac obiectul contractului de proiectare si execuție de lucrări pentru „Protecția și reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona MAMAIA“ din cadrul poiectului REDUCEREA EROZIUNII COSTIERE, Faza a II-a (2014-2020)“.

Această structură, conform expertizelor efectuate, se află într-o stare avansată de degradare și nu poate prezenta siguranță în exploatare. În anul 2004, s-a propus de către C.N. „Administrația Porturilor Maritime“ S.A. Constanța (C.N.A.P.M.C.) execuția unui proiect care reabilita parțial pasarela, moment la care a fost dezafectată încastrarea acesteia în zona de nisip (capătul dinspre plajă al pasarelei). Acest proiect a fost suspendat din cauze necunoscute de către A.B.A.D.L.

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral precizează că la faza elaborării studiului de fezabilitate pentru „Protecția și reabilitarea litoralului românesc al Mării Negre în zona MAMAIA“ din cadrul poiectului REDUCEREA EROZIUNII COSTIERE, Faza a II-a (2014-2020)“ implementat de A.B.A.D.L. a fost luată în calcul eventualitatea dezafectării structurii care poate fi avariată dincolo de orice posibilitate de reabilitare a structurii originale. A.B.A.D.L.subliniază că toate lucrările asupra pasarelei de promenadă vor fi executate doar cu obținerea autorizațiilor conform legislației în vigoare, bazate pe proiectul tehnic aprobat și în corelare cu expertizele tehnice ce vor fi actualizate în cadrul proiectului.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2196 secunde