CFR Cluj vrea să facă pasul în grupele UEL

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internaţional / UEFA Europa League, play-off

CFR Cluj vrea să facă pasul în grupele UEL

Sport 30 Septembrie 2020 / 23:53 539 accesări
Antrenorul Dan Petrescu vrea să califice, din nou, formaţia clujeană în grupele UEFA Europa League

Antrenorul Dan Petrescu vrea să califice, din nou, formaţia clujeană în grupele UEFA Europa League

Joi, 1 octombrie, de la ora 18.30, la Cluj-Napoca, stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” va găzdui partida dintre formaţiile CFR Cluj şi KuPS Kuopio, din play-off-ul UEFA Europa League. Confruntarea decisivă pentru accederea în grupele UEL este considerată de către antrenorul campioanei României, Dan Petrescu, drept una în care nu există o favorită.

„Este o echipă foarte, foarte bună, sunt lideri în campionatul Finlandei, practică un joc modern, ofensiv şi nu am văzut puncte slabe. Am studiat bine echipa şi jucătorii noştri trebuie să facă un meci perfect şi chiar să se autodepăşească, mai ales că ei sunt în formă şi noi nu prea stăm bine. E posibil să ajungem la penaltiuri, suntem pregătiţi. Ar fi păcat pentru fotbalul românesc să nu ne calificăm şi nu ar fi deloc bine pentru CFR Cluj. Important este să ne calificăm”, a declarat Dan Petrescu.

„Trebuie să fim conştienţi că avem o finală şi trebuie să mergem mai departe. Ar fi foarte importantă o calificare în grupele Ligii Europa”, a spus şi fundaşul Andrei Burcă.

„Un meci foarte greu pentru noi. CFR are experienţă şi joacă pe teren propriu. Trebuie să fim la cel mai înalt nivel. Au o echipă bună, cu jucători foarte buni. Probabil că se gândesc că echipa noastră e uşor de eliminat, dar sper să se înşele. Pentru noi ar fi incredibil dacă ne-am califica. Este un meci foarte mare pentru noi”, consideră Arne Erlandsen, antrenorul echipei finlandeze.

Meciul va fi arbitrat de croatul Ivan Bebek, ajutat de asistenţii Goran Pataki şi Bojan Zobenica. Rezervă va fi Mario Zebec.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2005 secunde