Comisia de Disciplină a respins contestaţia clubului Poli Iaşi privind nerespectarea ROAF de către FC Viitorul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Comisia de Disciplină a respins contestaţia clubului Poli Iaşi privind nerespectarea ROAF de către FC Viitorul

Sport 03 Martie 2021 / 17:44 739 accesări
Foto: facebook, FC Viitorul Constanţa

Foto: facebook, FC Viitorul Constanţa

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a respins, miercuri, contestaţia clubului CSM Poli Iaşi în care gruparea gazdă FC Viitorul era acuzată de nerespectarea Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF) în cazul meciului direct din etapa a 24-a a Ligii I, amânat din cauza ceţii.

"FC Viitorul Constanţa vs. ACSM Politehnica Iaşi - Contestaţie formulată de ACSM Politehnica Iaşi - Respinge contestaţia formulată de ACSM Politehnica Iaşi ca inadmisibilă", se arată însoluţia comisiei publicată pe site-ul oficial al LPF.

Meciul FC Viitorul - CSM Poli Iaşi, din etapa a 24-a a Ligii I, din 22 februarie, a fost întrerupt de arbitru în minutul 67, la scorul de 0-0, din cauza ceţii. Partida trebuia să se reia a doua zi, 23 februarie, la ora 16:00, de la minutul 67. Arbitrul a considerat însă că meciul nu poate fi reluat tot din cauza ceţii şi l-a reprogramat o oră mai târziu, de la ora 17:00. Nici atunci vizibilitatea nu a permis reluarea jocului, astfel că partida a fost amânată şi se va juca la o dată care va fi stabilită ulterior, dar din primul minut.

Clubul CSM Poli Iaşi a depus o contestaţie în care a menţionat că, în 23 februarie, FC Viitorul nu a aprins instalaţia de nocturnă pentru ca partida să poată fi reluată. ''Deşi în regulamentele fotbalistice în vigoare este specificat foarte clar că trebuie aprinsă instalaţia de nocturnă la partide care încep mai târziu de ora oficială corespunzătoare lunii în care acestea se joacă, în această seară, clubul organizator, FC Viitorul, nu a procedat conform ROAF. Astfel, în condiţii de luminozitate redusă, vizibilitatea a fost serios afectată, fapt ce a dus la nereluarea meciului'', a notat clubul CSM Poli Iaşi în contestaţia sa.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1972 secunde