Politehnica Iaşi a depus o contestaţie după amânarea meciului cu Viitorul Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Politehnica Iaşi a depus o contestaţie după amânarea meciului cu Viitorul Constanţa

Sport 24 Februarie 2021 / 08:01 1249 accesări

Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iaşi a depus o contestaţie după ce arbitrii meciului cu FC Viitorul Constanţa au decis că nu sunt îndeplinite condiţiile pentru ca jocul de la Ovidiu, din etapa a24-a a Ligii I de fotbal, să se reia marţi.

Partida de la Ovidiu trebuia să continue marţi, de la ora 16:00, de la scorul de 0-0, din min. 67, după ce fusese întreruptă luni seara din cauza ceţii. Meciul nu s-a putut juca, tot din cauza ceţii, nici după o oră de aşteptare, astfel că partida a fost amânată şi se va juca la o dată care va fi stabilită ulterior, dar din primul minut.

''Deşi în regulamentele fotbalistice în vigoare este specificat foarte clar că trebuie aprinsă instalaţia de nocturnă la partide care încep mai târziu de ora oficială corespunzătoare lunii în care acestea se joacă, în această seară, clubul organizator, FC Viitorul, nu a procedat conform ROAF. Astfel, în condiţii de luminozitate redusă, vizibilitatea a fost serios afectată, fapt ce a dus la nereluarea meciului'', precizează clubul Politehnica Iaşi, pesite-ul său oficial

''CSM Politehnica Iaşi are deplină încredere că evenimentele evidenţiate în contestaţie vor fi analizate atent, respectând litera regulamentului, de către comisiile abilitate şi că astfel de momente ce aduc un real prejudiciu fotbalului românesc vor fi evitate pe viitor. Sperăm să fie luate toate măsurile necesare pentru ca întâmplările din această seară de la Ovidiu să nu devină un precedent periculos în sportul rege din România'', afirmă clubul ieşean în comunicat.

Sursa: Agerpres12
Pagina a fost generata in 0.4189 secunde