Constănțeanca Elena Zaharia, învingătoare la Slovenia Open

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de masă

Constănțeanca Elena Zaharia, învingătoare la Slovenia Open

Sport 27 Septembrie 2017 / 17:29 866 accesări
Elena Zaharia, sportivă antrenată de Elena Sebe, a câștigat Slovenia Open

Elena Zaharia, sportivă antrenată de Elena Sebe, a câștigat Slovenia Open

Recent medaliată cu bronz în proba de simplu a Campionatelor Europene de tenis de masă rezervate juniorilor și cadeților, competiție care s-a desfășurat la Guimaraes (Portugalia), cadeta Elena-Adriana Zaharia, de la CS Farul Constanța, și-a continuat seria evoluțiilor foarte bune la turneul Slovenia Cadet & Junior Open 2017. Competiția s-a desfășurat săptămâna trecută, la Otocec, iar sportiva care va împlini 13 ani în noiembrie a cucerit medalia de aur în proba de simplu. În finală, Elena a dispus cu 3-2 de Prithika Pavade (Franța), după ce în semifinală trecuse cu același scor de Ci-Xuan Chen (Taipei).

Elena Zaharia a câștigat și medalia de bronz în proba pe echipe, alături de colega sa de club Luciana Mitrofan, care a fost eliminată la simplu în sferturi. Elena și Luciana au jucat împreună și în proba de dublu, ajungând până în sferturi. Cele două jucătoare au fost însoțite în Slovenia de antrenoarea Elena Sebe, care le pregătește și la clubul din Constanța.

În perioada 25 septembrie - 3 octombrie, Elena Zaharia și Elena Sebe participă la cantonamentul ITTF Rough Diamonds, găzduit tot de localitatea Otocec din Slovenia. Cantonamentul face parte din programul de educație și dezvoltare a tinerilor sportivi care s-au remarcat prin rezultatele obținute la nivel internațional. În paralel, antrenorii participă la o serie de cursuri.12