CS Năvodari pornește ca favorită în meciul de la Galați

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Rugby / Divizia Națională de seniori, etapa a 11-a CS Năvodari pornește ca favorită în meciul de la Galați
Sport 21 Aprilie 2017 / 19:00 580 accesări 0 comentarii
CS Năvodari este lider detașat al clasamentului

CS Năvodari este lider detașat al clasamentului

Sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul Municipal din Galați este programat meciul dintre formația locală Rugby Club Municipal și Clubul Sportiv Năvodari, din etapa a 11-a a Diviziei Naționale de seniori la rugby. Chiar dacă vor juca în deplasare, rugbyștii dobrogeni sunt cotați cu prima șansă la victorie, în fața unei echipe aflate în scădere de turație comparativ cu sezonul precedent. Lider detașat în Divizia Națională de seniori, CS Năvodari își poate asigura matematic după această etapă una dintre primele două poziții la finalul sezonului regulat, echivalentă cu statutul de gazdă la semifinala din play-off.

Iată și formația probabilă a echipei din Năvodari (antrenori Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase): Zapan, Comănici, Apetroaie - Burlacu, M. Croitoru - Brașovianu, Ogea, M. Niță - Agapie, Ignea - Porumb, Puișoru, Gheară, M. Prodan - C. Nicolae. Rezerve: Barbu, Iorga, Toader, Strat, Fl. Croitoriu, Trandafir, Ciubotariu, I. Prodan. Sunt accidentați Agiacai, Bejan, Sponte, Arefi, Pîrvu și Zainea. Mai fac parte din lot Blaj, Olescu și Grigoraș.

Tot sâmbătă, în etapa a 11-a se mai joacă partidele CSM Bucovina Suceava - CSU „Aurel Vlaicu” Arad și RC Bârlad - Știința Petroșani (ambele încep la ora 10.00). Meciul RC Stejarul Buzău - CS Mănăștur va avea loc duminică, de la ora 11.00.

În clasamentul DNS, lider este CS Năvodari, cu 45 de puncte acumulate din 10 jocuri (9 victorii și o singură înfrângere, 19-20 la Petroșani). Urmează în clasament CSM Bucovina Suceava 33p, RC Stejarul Buzău 30p, Știința Petroșani 27p/9j, RC Bârlad 23p, RCM Galați 18p/9j, CSU „Aurel Vlaicu” Arad 9p și CS Mănăștur 4p. Partida Știința Petroșani - RCM Galați a fost amânată pentru data de 20 mai.

TOMITANII JOACĂ SÂMBĂTĂ ÎN DEPLASARE, CU SPORTUL STUDENȚESC

Tot sâmbătă are meci și cealaltă echipă de rugby seniori din județul nostru, Tomitanii Constanța. În etapa a 7-a din Divizia A, eșalonul al treilea din rugbyul românesc la nivel de seniori, Tomitanii joacă în deplasare, de la ora 13.00, cu Sportul Studențesc București. În aceeași rundă, însă duminică, de la ora 11.00, este programată și partida RC Grivița București - Dinamo II București. În clasament conduce RC Grivița București, cu 18 puncte, urmată de Tomitanii Constanța 16p, Dinamo II București 15p (un meci mai puțin disputat), Sportul Studențesc 10p și CSM Sibiu 1p.

Gabriel TURCU

gabriel.turcu@telegrafonline.ro

Ex. foto:

Taguri articol: rugby, Divizia Națională de seniori, CS Năvodari, Divizia A, Tomitanii Constanța

Citește și:

Tomitanii Constanța, prima echipă de rugby din țară cu majorete!

CS Năvodari a marcat zece eseuri în disputa cu CS Mănăștur

La Cluj, CS Năvodari își pune doar problema scorului

Încă o victorie cu punct-bonus pentru CS Năvodari

CS Năvodari primește vizita Științei Petroșani

CS Năvodari a marcat opt eseuri la Arad

CS Năvodari începe la Arad returul DNS la rugby

Test cu Dinamo București pentru rugbyștii de la CS Năvodari

CS Năvodari va juca un meci amical de rugby cu Dinamo București

CS Năvodari pregătește returul DNS la rugby

CS Năvodari este campioana turului în DNS la rugby

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2436 secunde