CS Năvodari primește vizita Științei Petroșani

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Rugby / Divizia Națională de seniori, etapa a 9-a

CS Năvodari primește vizita Științei Petroșani

Sport 31 Martie 2017 / 21:10 589 accesări

Stadionul „Flacăra” din Năvodari va găzdui sâmbătă, cu începere de la ora 10.00, derby-ul etapei a 9-a din Divizia Națională de seniori, meciul dintre formația locală CS Năvodari și Știința Petroșani. Este o partidă care opune primele două clasate la ora actuală, e drept, hunedorenii având punctaveraj superior față de echipa de pe locul 3, CSM Bucovina Suceava.

Practic, acest meci poate decide câștigătoarea sezonului regulat în DNS, în cazul unei victorii a gazdelor, care s-ar putea distanța de principala contracandidată la titlu. De altfel, Știința Petroșani este singura echipă care i-a învins în tur pe dobrogeni, la un singur punct diferență! Din aceste motive, spunea antrenorul Cristian Husea, pregătirea de iarnă a năvodărenilor a avut ca obiectiv un rezultat pozitiv în acest joc din etapa a doua a returului!

Iată și formația probabilă a echipei din Năvodari (antrenori Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase): Zapan, Comănici, Apetroaie - Burlacu, M. Croitoru - M. Niță, Agiacai, Olescu - Agapie, Ignea - Grigoraș, Puișoru, Gheară, M. Prodan - C. Nicolae. Rezerve: Barbu, Strat, Toader, Ogea, Brașovianu, Fl. Croitoriu, Trandafir, Ciubotariu. Sunt accidentați Bejan, Sponte, Arefi, Pîrvu și Zainea. Mai fac parte din lot Porumb, I. Prodan, Iorga și Blaj.

Tot sâmbătă, în etapa a 9-a se mai joacă partidele: RCM Galați - CSU „Aurel Vlaicu” Arad (ora 10.00); RC Bârlad - RC Stejarul Buzău (ora 13.00); CSM Bucovina Suceava - CS Mănăștur (ora 14.00).

În clasamentul DNS, lider este CS Năvodari, cu 35 de puncte acumulate din 8 jocuri (7 victorii și o înfrângere, 19-20 la Petroșani). Urmează în clasament Știința Petroșani 27p, CSM Bucovina Suceava 27p, RC Stejarul Buzău 22p, RC Bârlad 17p, RCM Galați 13p, CSU „Aurel Vlaicu” Arad 9p și CS Mănăștur 4p.

Citește și:

CS Năvodari a marcat opt eseuri la Arad

CS Năvodari începe la Arad returul DNS la rugby

Test cu Dinamo București pentru rugbyștii de la CS Năvodari

CS Năvodari va juca un meci amical de rugby cu Dinamo București

CS Năvodari pregătește returul DNS la rugby

CS Năvodari este campioana turului în DNS la rugby

CS Năvodari încheie turul pe teren propriu, duminică

CS Năvodari s-a revanșat în fața Buzăului, după eșecul din Cupa României

CS Năvodari evoluează la Buzău în DNS la rugby

Victorie cu punct-bonus pentru rugbyștii de la CS Năvodari

Încă o victorie la scor pentru CS Năvodari, în DNS la rugby

CS Năvodari a surclasat-o pe CS Mănăștur12
Pagina a fost generata in 0.1702 secunde