Cum să transformi un hobby într-o meserie?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Se învață la Medgidia Cum să transformi un hobby într-o meserie?
Educație 13 Martie 2018 / 17:05 237 accesări 0 comentarii

Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu“ Medgidia a organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, faza locală a concursului județean din cadrul proiectului educativ „Talent și îndemânare în tehnologii“. Proiectul contribuie la creșterea motivației elevilor pentru practicarea meseriilor căutate pe piața muncii, cu posibilităţi de dezvoltare în comunitățile locale, la implicarea profesorilor în dezvoltarea unor noi atitudini și găsirea de noi soluții pentru protejarea mediului înconjurător. În acest an, proiectul propune activități desfășurate atât la nivelul școlilor, dar și online, la nivel județean. La activitățile proiectului sunt invitați să participe elevii și profesori de la școli din județul Constanța, pasionați de utilizarea creativă a materialelor reciclabile sau uitate în sertarele bunicilor.

La faza locală au avut loc concursuri pentru: „Talent și îndemânare în slujba unui mediu curat” - realizarea unui motto, a unei embleme și a unei mascote privind utilizarea materialelor nepoluante și a materialelor reciclabile, „Design culinar“ şi „Crează-ţi singur produse utile“, unde, alături de elevii Liceului Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu“ Medgidia, au participat și elevii de la Colegiul Tehnic Nicolae Titulescu și Colegiul Dobrogea Castelu. Împreună și-au dovedit creativitatea, talentul și priceperea, realizând mâncăruri tradiționale românești, dar și mascote, embleme, obiecte de decor, cadouri din materiale reciclabile, dedicate evenimentelor din viața cotidiană.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2522 secunde