Cutremurător! Un tată și-a abuzat fiica timp de un an

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cutremurător! Un tată și-a abuzat fiica timp de un an

Eveniment 17 Octombrie 2017 / 10:23 947 accesări

Bărbatul, din localitatea Simila, comuna Zorleni, judeţul Vaslui, a fost reţinut de poliţişti fiind acuzat că şi-ar fi abuzat fizic şi sexual fiica de 15 ani. Dar, surpriză, după 24 de ore de arest, procurorii au decis cercetarea acestuia în stare de libertate! Potrivit adevarul.ro, minora a cerut ajutorul poliţiştilor vineri, 13 octombrie, reclamându-şi tatăl care ar fi bătut-o cu un bici.

Fata a declarat că tatăl ei ar fi avut un comportament deviant faţă de ea de mai bine de un an, însă i-a fost frică să-l reclame. Astfel, copila a relatat poliţiştilor că în luna iunie 2016, tatăl ei ar fi agresat-o sexual în timp ce dormea în locuinţă. Minora nu a reclamat la politie pentru că ar fi fost ameninţată de tată.

Minora a fost supusă unei expertize medico legale, care a confirmat aspectele relatate de aceasta. Poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a tatălui agresor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol şi violenţă în familie. Bărbatul a fost prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru luarea lăsurilor legale. Procurorii în schimb au decis cercetarea în stare de libertate a tatălui.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2352 secunde