Decizii ale Comitetului Executiv al FRF

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal intern

Decizii ale Comitetului Executiv al FRF

Sport 04 August 2020 / 09:20 295 accesări

Site-ul oficial al Federației Române de Fotbal (FRF) a publicat deciziile Comitetului Executiv al FRF desfăşurat luni, 3 august, la Casa Fotbalului din Bucureşti.

Iată cele mai importante decizii -

- Aprobă cu unanimitate de voturi omologarea rezultatelor Ligii Elitelor U19 și desemnează FC VIITORUL drept câștigătoare a Ligii Elitelor U19.

- Aprobă cu unanimitate de voturi completarea alin. 10 și 11 ale art. 45 din ROAF.

- Amână pentru o ședință viitoare aprobarea condițiilor de infrastructură necesare echipelor nou-promovate.

- Aprobă ca datele de începere a competițiilor aferente sezonului 2020/2021 să fie următoarele:

Cupa României - 25 august 2020

Liga a 2-a - 29 august 2020

Liga a 3-a - 29 august 2020

Liga 1 Feminin - 23 august 2020

Având în vedere situația actuală se amână pentru o dată ulterioară stabilirea datei de începere a competiției Liga Elitelor, ediția 2020/2021.

- Aprobă cu unanimitate de voturi ca pentru contractele nou încheiate între cluburi și jucători care au fost legitimați anterior la acest club (dar nu există continuitate între contracte) taxa aplicabilă pentru înregistrarea acelui contract va fi 50% din valoarea taxei de transfer.

- Aprobă cu unanimitate de voturi ca în cadrul jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga 2 să nu se preia cartonașele galbene obținute în jocurile din cadrul Ligii 3.

- Aprobă ca echipele participante la jocurile de baraj pentru promovarea în Liga 2 și/sau de promovare/menținere în Liga 1 au obligația de a trimite către FRF tabelul cu persoanele testate și rezultatele testelor cel târziu la ora 12:00 a zilei în care se desfășoară jocul. Nerespectarea termenului prevăzut mai sus, necomunicarea tabelului cu rezultatele testelor, precum și imposibilitatea prezentării la joc (indiferent de motiv, inclusiv ca urmare a existenței unui caz pozitiv în cadrul echipei respective (jucător, staff, personal auxiliar etc) sau a unei anchete epidemiologice în desfășuare) determină omologarea rezultatului jocului respectiv cu scorul de 3-0 în favoarea echipei adverse. În situația în care ambele echipe sunt în imposibilitate de a participa la joc ca urmare a existenței unui caz pozitiv în cadrul echipei respective (jucător, staff, personal auxiliar etc) sau a unei anchete epidemiologice în desfășuare, jocul urmează a fi reprogramat.

- Aprobă ca termenul până la care cluburile promovate în Liga 1 din Liga 2 să își înscrie echipe de fotbal feminin U15 în competiții să fie 29 august 2020.

- Ca urmare a solicitării LPF de modificare a calendarului competițional al play-out-ului Ligii 1 și implicit a datelor de desfășurare a barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1, aprobă ca LPF să consulte echipele din play-out-ul Ligii 1 cu privire la desfășurarea barajului în dublă manșă în datele de 9 și 12 august sau într-o singură manșă în data de 12 august. Se împuternicește Comitetul de Urgență pentru a adopta o decizie ca urmare a consultării de către LPF a cluburilor, conform celor de mai sus.12
Pagina a fost generata in 0.1688 secunde