Elev constănțean, REŢINUT după ce a lovit o profesoară

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Elev constănțean, REŢINUT după ce a lovit o profesoară

Eveniment 09 Decembrie 2017 / 11:40 2114 accesări

Un elev al Liceului Tehnologic "Virgil Madgearu" din Constanţa a fost reţinut vineri seară de poliţişti, după ce a agresat fizic şi verbal o profesoară în sala de curs, la începutul orei, potrivit IPJ Constanţa, informează Agerpres. Elevul, în vârstă de 16 ani, a agresat-o pe profesoara de franceză la începutul orei de curs, după ce aceasta i-a atras atenţia că nu face parte din colectivul acelei clase şi i-a cerut să părăsească sala. În urma acestei solicitări, elevul i-a adresat vorbe insultătoare profesoarei şi a lovit-o peste faţă cu palma, după care a fugit din incinta unităţii şcolare, precizează IPJ Constanţa.

După câteva ore, elevul agresor a fost identificat şi reţinut de poliţişti, în prezent fiind cercetat pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Elevul agresor repetă clasa a IX-a în cadrul ciclului de învăţământ şcolar-profesional la Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu", iar cererea pentru reînmatricularea în clasa a IX-a a fost semnată de bunica sa, părinţii fiind plecaţi, se pare, să muncească, peste hotare, au precizat pentru AGERPRES surse din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Constanţa.

Incidentul a avut loc la doar câteva zile după incidente similare care s-au produs în Harghita şi Teleorman.

Citește și:

Şantaj şi ameninţări cu bătaia la un liceu constănţean! Elevul, arestat12
Pagina a fost generata in 0.1434 secunde