Federația Română de Fotbal reduce salariile angajaților

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal

Federația Română de Fotbal reduce salariile angajaților

Sport 31 Martie 2020 / 16:03 710 accesări
Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal: „Traversăm o perioadă foarte grea” (sursa foto: www.frf.ro)

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal: „Traversăm o perioadă foarte grea” (sursa foto: www.frf.ro)

Site-ul oficial al Federației Române de Fotbal (FRF) a anunţat, marţi, faptul că s-a decis diminuarea salariilor angajaților cu 20%, începând cu luna aprilie.

Având în vedere situația actuală din fotbalul românesc, situație cauzată de evoluția pandemiei COVID-19, în spiritul solidarității întregii familii a fotbalului românesc, Federația Română de Fotbal a hotărât ca începând cu luna aprilie, toate salariile angajaților FRF, inclusiv din zona tehnică, să fie diminuate cu 20%, informează site-ul www.frf.ro.

Federația Română de Fotbal consideră că e important ca în aceste momente să ofere o dovadă de unitate, solidaritate și înțelegere.

„Traversăm o perioadă foarte grea. Nimeni nu știe în acest moment când vom reveni la normal, însă, ceea ce știu este că împreună trebuie să ne luptăm pentru viitorul nostru. După consultările pe care le-am avut cu echipa de management a Federației Române de Fotbal, am luat decizia să reducem pentru toți angajații FRF salariile cu 20%. Această modificare va afecta veniturile fiecăruia, dar sunt momente dificile în care trebuie să rămânem solidari pentru că avem această datorie față de noi înșine și colegii noștri, față de membrii afiliați și parteneri, față de suporteri și, în primul rând, față de viitorul fotbalului românesc”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Federația Română de Fotbal este în contact permanent cu autoritățile naționale, precum și cu forurile fotbalistice internaționale, și e pregătită să ia în continuare cele mai potrivite decizii în beneficiul fotbalului românesc. Obiectivele rămân aceleași: siguranța și sănătatea tuturor celor implicați în fenomenul fotbalistic, sustenabilitatea financiară a cluburilor și producerea celui mai mic nivel de nedreptate pentru jucători și cluburile de fotbal.

FRF va fi pregătită la reluarea competițiilor să continue dezvoltarea fotbalului românesc, împreună cu membrii afiliați și cu partenerii săi!Ştiri recomandate

12