Femeia înjunghiată a murit în chinuri groaznice! Doi copii rămân fără mamă!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Lacrimi de disperare!

Femeia înjunghiată a murit în chinuri groaznice! Doi copii rămân fără mamă!

Eveniment 28 Mai 2016 / 09:51 15665 accesări

Persoana care face aprovizionarea a aprins o lumânare

Persoana care face aprovizionarea a aprins o lumânare

Noaptea neagră de vineri a adus o durere sfâşietoare pentru o familie din Constanţa. O femeie tânără avea să fie ucisă cu bestialitate, lăsând în urma sa două fetiţe. Nenorocirea s-a produs în jurul orei 21.30, într-un chioşc de ziare aflat peste drum de Delfinariul din Constanţa.

Adriana Farcaş, vânzătoare la acel magazin se afla de tură. Îşi împărţea programul cu sora ei care lucra în acelaşi chişc. Muncea pentru a rontunji veniturile familiei şi pentru a le face o viaţă mai frumoasă celor două fetiţe de patru şi şase ani pe care le creşte alături de soţul ei, un om de asemenea implicat în afacerea cu chioşcuri. Ce nu ştia biata femeie este că un om poate să moară nevinovat în România, fără să facă nimic rău, la locul de muncă, fără să intre în niciun conflict cu nimeni.

Martorii spun că au auzit prima oară un ţipăt puternic, înfiorător, care a făcut ca sunetul traficului infernal de vineri seară să treacă pe plan secund, doar ca un zgomot de fundal. În acel moment, femeia era atacată cu bestialitate de un tânăr care a înjunghiat-o de mai multe ori în zona abdomenului şi toracelui. Un paznic de la Delfinariu s-a dus în grabă pentru a-i sări în ajutor. Ucigaşul a fugit, lăsând femeia într-o baltă de sânge. Victima a căzut fără cunoștință în braţele paznicului care a ajuns la magazin. Imediat martorii adunaţi în acel loc au sunat la 112.

Un echipaj SMURD a sosit la faţa locului şi au preluat-o imediat pe femeia care pentru următoarele ore avea să ducă o luptă inegală cu moartea. Incredibil, un puşti care de asemenea a văzut momentul în care femeia a fost atacată spune că poliţiştii din zonă l-ar fi oprit pe el pentru declaraţii în loc să fugă după cel care a înjunghiat femeia. „Era un poliţist, nu ştiu dacă de la Locală, sau din altă parte. Dar vă spun că m-a oprit pe mine şi i-a oprit şi pe prietenii mei ca să ne ia la întrebări despre ce am văzut. Eu i-am spus că mai bine se duce după atacator care abia ce fugise de la locul fapte. I-am arătat agentului în ce direcţie a luat-o bărbatul, dar acesta ne-a spus să-i arătăm buletinele” a declarat acesta. Între timp, la locul tragediei au sosit şi poliţiştii de la criminalistică. Aceştia au format un perimetru şi au trecut la strângerea probelor. Peste tot, în jurul chioşcului, era numai sânge. Trecătorii priveau înmărmuriţi ca la scena unui măcel.

Martorii din zonă spun că ucigaşul este un bărbat în vârstă de aproximativ 27 de ani tras la faţă, cu păr scurt şi cu creastă, înalt de cam de 1.75, care purta o jachetă neagră. „Cred că era drogat, l-am văzut când a fugit. Era foarte ciudat şi am impresia că îl ştiu de undeva. Cred că l-am mai văzut umblând în zona cazinourilor”, ne-a mai declarat un martor. Între timp, victima era intubată şi ventilată mecanic la Spitalul Judeţean Constanţa.

Ore întregi, doctorii au depus eforturi mari ca să-i salveze viaţa însă, în cursul nopţii, biata femeie a fost declarată decedată. Sâmbătă dimineaţă, chioşcul de ziare la care femeia lucra a devenit loc de pelerinaj pentru cei care au venit să-i aducă lumânare.

Conform unor surse judiciare, anchetatorii ar avea imagini de pe o cameră video montată în zonă. Se vor folosi de ele pentru a face un portret robot al atacatorului.

De asemenea, medicii legişti vor face astăzi şi necropsia cadavrului.

UPDATE:

Mama și fetițele femeii decedate au adus lumânări, astăzi, la magazinul în care a avut loc tagedia.

Mama era în stare de șoc, încă nu putea să realizeze faptul ca al ei copilul a spus adio acestei lumi.

Vecinii spun că din ce în ce mai mulți indivizi cu un comportament ciudat vin în această zonă din pricina cazinoului aflat în imediata apropiere.

UPDATE 1:

Persoana care aproviziona magazinul cu marfă a aprins o lumânare la fața locului în care s-a produs tragedia. Acesta spune că aduce marfă pentru toate cele patru magazine deținute de bărbatul femeii decedate.

Clienți, simpli oameni care își cumpărau de dimineață ziarul de la acest chioșc au venit și ei să aducă un ultim omagiu femeii care a murit.

UPDATE 2:

„Nenorociții!!! Iei un suflet nevinovat pentru niște amărâți de bani!!!! Dumnezeu să te odihnească verișoară", a fost un mesaj postat pe pagina de Facebook a victimei.

UPDATE 3:

A FOST IDENTIFICAT AUTORUL CRIMEI DE LA DELFINARIU! UCIGAŞUL, ÎNCOLŢIT DE POLIŢIŞTI!

Poliţiştii care anchetează cazul femeii înjunghiate din magazinul situat faţă în faţă cu Delfinariul din Constanţa au făcut noapte albă.

Aceştia au studiat timp de ore întregi imaginile video de pe camerele de supraveghere din sala de jocuri de noroc din apropierea chioşcului şi de pe alte dispozitive de filmat. După ce au coroborat datele cu declaraţiile martorilor, aceştia au identificat principalul suspect.

Procurorul de caz şi poliţiştii implicaţi în anchetă spun că este vorba despre un bărbat care locuieşte în acea parte a oraşului. Are circa 1.80 înălţime şi în jur 30 de ani. Se pare că este foarte violent, mai ales când nu are băutură sau ţigări. Cel mai probabil acesta a vrut să jefuiască magazinul respectiv. Anchetatorii sunt pe urmele lui.

În câteva ore acesta ar putea fi adus la sediul Inspectoratului de Poliţie Al Judeţului Constanţa.

Citește și:

Atac sângeros! Femeie înjunghiată în Constanţa!12
Pagina a fost generata in 0.1782 secunde