Fotbaliștii Farului au reluat pregătirile

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a Fotbaliștii Farului au reluat pregătirile
Sport 13 Ianuarie 2020 / 15:32 1573 accesări 0 comentarii

Viorel Lică

Viorel Lică

Paul Antoche

Paul Antoche

Mădălin Martin

Mădălin Martin

După vacanța de iarnă, componenții formației FC Farul Constanța au revenit la pregătiri, cu gândul la partea a doua a sezonului Ligii a 2-a. O parte dintre jucătorii pregătiți de Ianis Zicu a efectuat luni dimineața vizita medicală, urmând ca ceilalți jucători din lotul „alb-albaștrilor” să facă același lucru marți dimineață. Primul antrenament din acest an s-a desfășurat luni după amiază, sub comanda antrenorilor Ianis Zicu și Daniel Florea,la stadionul din Strada Primăverii. Cea mai importantă noutate la reunire a fost prezența lui Mădălin Martin (27 de ani), fostul mijlocaș al echipelor Rapid București, Poli Iași, FC Argeș și Daco-Getica București.

Antrenamentele se vor desfășura la Constanța, până la 1 februarie, perioadă în care sunt programate și trei partide de verificare în compania unor echipe din ligile inferioare din județ.

La 2 februarie, FC Farul va pleca în cantonament în Antalya (Turcia), în stațiunea Lara, până la 15 februarie. În cadrul acestui stagiu de pregătire jucătorii constănțeni vor susține și patru meciuri amicale.

„A fost o vacanță destul de lungă. Venim cu forțe mult mai mari și sper să facem un retur mult mai bun. Îmi doresc să obținem mai multe puncte decât în tur. Totul șine numai și numai de noi”, a declarat Viorel Lică.

„Ne așteaptă o pregătire grea. Vrem să muncim bine și să sperăm la mai bine, la locul de baraj și poate chiar mai sus. Ne dorim să avem evoluții cât mai bune. Orice este posibil”, a spus și Paul Antoche.

Primul meci oficial din acest an al Farului este programat la 22 februarie, când formația de la țărmul mării va întâlni, pe teren propriu, în etapa a 22-a a Ligii a 2-a, pe Concordia Chiajna.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2325 secunde