FRF şi LPF au solicitat ca meciurile să se dispute fără spectatori

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1 FRF şi LPF au solicitat ca meciurile să se dispute fără spectatori
Sport 02 Iunie 2020 / 15:18 420 accesări 0 comentarii

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, faptul că partidele din Liga 1 la fotbal se vor relua fără spectatori, aşa cum au cerut Federaţia Română de Fotbal (FRF) şi Liga Profesionistă de Fotbal (LPF).

„Eu îmi doresc ca sportul să aibă spectatori, deoarece prin definiţia lui sportul este un spectacol. Dacă nu ştiaţi, în propunerile iniţiale venite din partea FRF şi LPF de la bun început ei şi-au asumat şi ne-au propus şi nouă reluarea campionatului fără spectactori. Oriunde în lume în zona Europei, în ţările civilizate care au pornit competiţiile, acest lucru s-a pornit fără spectatori. Această măsură este pentru a creşte nivelul de siguranţă şi de protejare a sănătăţii şi răspândirii acestui coronavirus”, a spus Ionuţ Stroe, care a precizat că a fost acordată permisiunea cluburilor de fotbal să renunţe la cantonamente, însă pe răspunderea lor.

În cazul în care apar cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul jucătorilor, FRF şi LPF vor decide măsurile sportive.

La un meci de fotbal nu pot participa mai mult de 225 de persoane, fotbalişti, tehnicieni, jurnalişti şi personal administrativ, accesul fiind împărţit în trei zone ale stadionului.

FRF şi LPF au cerut reluarea meciurilor din Liga 1 la 13 iunie. FRF a decis, la 12 martie, suspendarea tuturor competiţiilor fotbalistice, din cauza pandemiei de coronavirus.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1579 secunde