Gașca lui Făgădău, cu birouri de lux, iar constănțenii, cu datorii!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Comunicat de presă al PNL Gașca lui Făgădău, cu birouri de lux, iar constănțenii, cu datorii!
Administrație 27 Septembrie 2018 / 14:56 4202 accesări 5 comentarii

„Organizația municipală Constanța a Partidului Național Liberal consideră că, sub conducerea dezastruoasă a lui Decebal Făgădău, orașul Constanța a parcurs cea mai neagră perioadă din întreaga existență post-decembristă. Aproape de faliment, municipiul Constanța este astăzi, în epoca Făgădău, o pată neagră pe harta țării, care se asociază dureros cu imaginea zecilor de clădiri abandonate sau lăsate în ruină.

„Primarul Decebal Făgădău, rătăcit într-o lume din care nu înțelege nimic, dar nici nu vrea să învețe, pare a fi un blestem pe capul constănțenilor, iar tot ce a întreprins în administrația constănțeană a adus pierderi însemnate, într-un cuvânt: dezastru! Obrăznicia specifică PSD este caracteristică și primarului Decebal Făgădău. De aceea, nu ne miră că, precum un jupân aflat pe tarlaua sa, a adus imense prejudicii instituției pe care o reprezintă, orașului Constanța și locuitorilor săi. Sume mari de bani s-au dus pe proverbiabila apă a sâmbetei. Banii înghițiți de penalități, datoriile acumulate, la care se adaugă celelalte surse care generează pierderi incredibile (RADET), toate aceste sume ar fi meritat să fie folosite în alte scopuri, precum: îmbunătățirea și modernizarea sectorului urban, investiții școlare, modernizarea sectorului medical, reabilitarea Cazinoului, etc. Practic, Decebal Făgădău nu le-a oferit nimic constănțenilor! Ce viitor poate avea Constanța, în condițiile în care, până acum, nu s-a întâmplat nimic pozitiv în mandatul lui Făgădău? Constanța este astăzi un oraș fără viitor”, susține coordonatorul politic al Organizației municipale PNL Constanța, Septimiu Bourceanu.

Acesta este de părere că locuitorii municipiului Constanța sunt tratați de primarul Decebal Făgădău și acoliții săi cu dispreț, la fel cum sunt tratate și deciziile și hotărârile judecătorești. „Precum primarul, și cei doi viceprimari ai Constanței s-au dovedit nepricepuți în ceea ce privește atribuțiile lor. Cine să mai muncească și pentru constănțeni? Se pare că domniile lor au grijă de confortul personal, când își mobilează birourile cu mobilă de lux, și în niciun caz de confortul locuitorilor acestui oraș. Primăria Constanța arde din cauza datoriilor acumulate într-un interval scurt de timp, iar infatuații au nevoie, în regim de urgență, de birouri de lux!, conchide Septimiu Bourceanu.

Vă prezentăm mai jos o situație reală a datoriilor și penalităților cu care Decebal Făgădău a împovărat Primăria Constanța, municipiul Constanța și pe locuitorii săi:

Rectificarea bugetară de aproximativ 30 milioane lei include executarea următoarelor sentinţe:

  • Sentința FinCoGeRo 5.162.750 lei;
  • Sentința FinCoGeRo dobandă legală eșalonare 22.413.000 lei (executare suspendată temporar);
  • Sentința CJC - DGACPS 2.997.783 lei”.
Loading...

5 comentarii

Ct 17:44:33 / 27 Septembrie 2018
incompetenti in functii publice

primul lucru care trebuia facut dupa castigarea mandatului, trebuia sa fie instalarea unei centrale termice pe gaz in fiecare punct termic din oras ! asta este cea mai buna si la indemana solutie pt noi ! scapam de cet si multi km de conducte vechi ! evident primarul stie, dar de ce nu vrea sa faca ceva pt locuitorii orasului ??? ok, votantii colorati ai psd nu prea se spala, dar pensionarii ??? oare toti pensionarii sunt niste imputiti, fara copii , fara nepoti ? degeaba ai parul alb, daca te gandesti numai la tine !

Mhm 11:56:20 / 28 Septembrie 2018
Pt ct

Esti habarnist. Dpdv tehnic e imposibil !

Panseluta 19:36:01 / 28 Septembrie 2018
Cine sa va mai inteleaga, acolo, in redactie?

Am postat un comentariu in care afirmam ca PNL trebuie sa lase gargara si sa treaca la treaba, ca ei si toata opozitia sunt vinovati pentru ca PSD a castigat alegerile, prin faptul ca au fost inexistenti si ca, de multe ori au facut blat, ca sa manance si gura lor ceva ... am mai spus ca Fagadau nu este "rătăcit într-o lume din care nu înțelege nimic", din contra, stie foarte bine ce face insa, din pacate, nu face si pentru constanteni ... iar in final, i-am intrebat pe cei de la PNL de ce, in loc sa latre de pe margine la dulaul sef, nu fac nimic sa il alunge ... iar acest lucru se poate face prin initierea referendumului local de incetare a mandatului primarului ... recapituland, dragi Telegrafisti, ce anume din textul de mai sus v-a deranjat atat de tare incat sa il cenzurati? adica voi il criticati pe Fagadau si eu am facut acelasi lucru ... voi criticati opozitia, eu am facut acelasi lucru ... explicatia este una singura: voi (a se citi stapanii vostri), de fapt, va faceti ca sunteti anti-Fagadau, in realitate, sunteti bara-bara pe felie! – comentariu cenzurat si postat a 3-a oara -

CONSTĂNȚEANUL BATJOCORIT 13:52:54 / 29 Septembrie 2018
Găștile : făgădău decebal, cet și radet

Gașca formată din : primarul făgădău decebal, conducerea cet-ului și radet-ului, prin economia făcută pe păduchii fraierilor de votanți constănțeni, ăștia la urmă împart banii oamenilor de omenie care plătesc la timp contravaloarea facturilor utilităților și bestiile cu chip de om, plătiți din taxele și impozitele locale, batjocoresc, discreditează și ne râd în nas, cu așa zisa răfuială dintre : primăria Constanța, cet și radet pe facturile neplătite de radet cet-ului, astea sunt doar niște minciuni pe care, ni le flutură unii și alții care aparțin găștii amintite și ei trăiesc bine mersi, au salarii uriașe, se încălzesc bine mersi, fac baie la timp, nu fac păduchi, au obrajii netezi, să le fie rușine, nesimțiții de ei, oamenii în loc să organizeze mitinguri pentru destituirea primarului făgădău decebal și celorlalți din gașcă, oamenii în loc să inițieze strângerea de semnături pentru alungarea acestor lipitori care "sug" seva locuitorilor Constanței, care jefuiesc, prădează orașul nostru și batjocoresc oamenii acestei urbe, constănțenii stau pasivi ori organizează mitinguri care nu au nimic în comun cu problemele arzătoare ale tuturor plătitorilor de taxe, impozite și facturi zilnice / lunare de tot felul, exemple concrete sunt plata : pentru curățenia orașului, care curățenie lasă de dorit, cel mai murdar oraș din România, este Constanța, deszăpezirea care în fiecare iarnă și asta de ani buni de când este primar făgădău decebal, Constanța în timpul iernii este un patinoar și munții de zăpadă înnegriți de la fum, zac pe caldarâm pââână vine căldura și îi topește, de câteva zile lipsa apei calde și în mod sigur apariția păduchilor, ghenele de gunoi și mizeria, luminatul stradal lasă de dorit, podul de lângă supermarketul Cora este o batjocură, de ani de zile, unde din când în când mai este adăugată câte o bară, o porțiune de asfalt rămas cine știe de pe unde, adusă și pusă acolo, fântânile arteziene funcționează mai mult toamna decât vara, parcurile lasă de dorit ori terminate după muuulți ani, într-un cuvânt, tot, toate în orașul Constanța sunt la pământ și nimic nu merge bine și asta de la lăcomia, prădarea banilor publici și folosirea lor în scopuri știute numai de făgădău decebal și de cei care îi sunt colaboratori apropiați !? Oameni buni, somnul unei nații, naște monștri, inițierea de strângere de semnături pentru demiterea primarului făgădău decebal este unica soluție pentru Constanța și constănțeni !

George 20:25:34 / 12 Noiembrie 2018
Atitudine criminala

Făgădău a ucis artă stradală in Constanta.Ooera trece printr o criza oribila.Filarmonica a fost desființată.A organizat în ultimul timp concerte de muzică slabă.A trimis bădăranii și inculții de la politia locala sa amendeze sa umilească sa încătușeze și să amenințe acești artiști care nu au avut copilărie,nici jucării.Pianul,vioara,saxofonul,clarinetul,harpa au fost jucăriile lor.Au pornit și pornesc zilnic sa jignească artiștii stradali care de zeci de ani din asta trăiesc.Ei au școală nu sunt veniți cu pluta.Acum au ajuns să caute prin gunoaie,cerșesc zilnic,nu mai au unde să stea căci bani de chirie nu mai au.In toată lumea este aceasta meserie cântatul stradal exista .Aici e confundat cu cerșetoria.Criminal primarul și gașca lui fără suflet

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1974 secunde