Halep câştigă încă un meci în trei seturi la Praga

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp

Halep câştigă încă un meci în trei seturi la Praga

Sport 13 August 2020 / 20:18 660 accesări

Tenismena constănţeană Simona Halep, locul 2 WTA şi favorită numărul 1, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului de la Praga, dotat cu premii în valoare totală de 275.000 de dolari. După două ore şi cinci minute de joc, Halep s-a impus, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-2, în partida cu Barbora Krejcikova (Cehia, locul 118 WTA).

La finalul setului secund, Simona Halep a solicitat un time-out medical, acuzând probleme la ceafă şi la umeri, iar în setul decisiv a revenit de la 0-2, câştigând şase game-uri consecutive.

Prin calificarea sferturile de finală, Simona Halep şi-a asigurat un cec în valoare de 5.000 de dolari şi 60 de puncte WTA.

Pentru un loc în penultimul act al turneului de la Praga, Halep o va înfrunta, vineri, pe Magdalena Frech (Polonia, locul 174 WTA).

„A jucat foarte bine, dar am rămas concentrată. Am încercat să intru în ritm și să nu mai greșesc. În final, mi-am găsit ritmul. Serviciul nu a fost foarte bun, dar lucrez pentru a-l îmbunătăţi. Am văzut meciul viitoarei adversare. Este o luptătoare și va fi dificil”, a spus Halep la interviul acordat după încheierea partidei.12