HCDS, în aşteptarea transferului unui inter dreapta

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin HCDS, în aşteptarea transferului unui inter dreapta
Sport 07 Iulie 2020 / 13:06 527 accesări 0 comentarii
Sursa foto: Facebook HC Dobrogea Sud Constanta

Sursa foto: Facebook HC Dobrogea Sud Constanta

Programat inițial la Sf. Gheorghe, cantonamentul formaţiei Handbal Club Dobrogea Sud Constanţa a fost mutat la Sighişoara, acolo unde handbaliştii constănţeni au condiții foarte bune de pregătire. Din lotul aflat sub comanda antrenorilor Djordje Cirkovic și George Buricea fac parte și tinerii promovați de la echipa a doua, Moroșanu, Ostace, Preda și Stănescu jr., ultimii doi fiind încă juniori.

„Eu sunt foarte mulțumit cum au decurs primele 14 zile de antrenamente. Pot să spun că stăm foarte bine după pauza lungă pe care am luat-o. La Sighișoara ne așteaptă o perioadă importantă, pentru că începem și antrenamentele tactice. Singura problemă este că nu îi avem încă pe toți, dar așteptăm să vină Komogorov, Onur și un inter dreapta”, a declarat antrenorul principal Djordje Cirkovic.

„Este tradiționalul cantonament de vară, o perioadă de acumulare fizică, practic cea mai grea pentru un sportiv. Mergem să ne încărcăm bateriile pentru sezonul următor. Sunt aproape toți jucătorii. Din păcate, Komogorov și Onur au încă probleme cu vizele. Sperăm să le rezolvăm cît mai repede și să se alăture echipei. Zilele acestea vom perfecta încă un transfer, cu un inter dreapta”, a spus şi preşedintele HCDS, Rudi Stănescu.

HC Dobrogea Sud a reprogramat amicalul cu CSM Făgăraș, din 15 iulie, pentru 8 august, la Constanța. După revenirea din cantonament, la 25 şi 26 iulie, tot în Sala Sporturilor, HCDS va disputa o „dublă” cu Steaua Bucureşti. Vor urma, la 29 iulie, acasă, și la 5 august, în deplasare, două meciuri amicale cu Dunărea Călărași.

Iar la 15 şi 16 august este programat turneul Final Four al Cupei României la handbal masculin. Pentru ca în prima etapă a sezonului 2020-2021 din Liga Naţională, HC Dobrogea Sud să joace, pe teren propriu, la 19 august, cu CSM Bacău.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3182 secunde