Ianis Hagi, pe lista lui Real Madrid

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internaţional

Ianis Hagi, pe lista lui Real Madrid

Sport 08 Aprilie 2020 / 12:23 1097 accesări
Ianis Hagi

Ianis Hagi

După ce în presă au apărut informaţii privind un eventual transfer al internaţionalului român Ianis Hagi la echipa italiană Lazio Roma, iată că un alt nume celebru din fotbalul mondial este interesat de fotbalistul crescut la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”.

Publicaţia spaniolă „Don Balon” a anunţat că formaţia Real Madrid este interesată de achiziţionarea lui Ianis Hagi, pentru care ar putea plăti aproximativ zece milioane de euro. În vârstă de 21 de ani, Ianis Hagi a fost împrumutat de KRC Genk în Scoţia, la Glasgow Rangers, care are o opţiune de cumpărare definitivă pentru suma de cinci milioane de euro.

„Don Balon” scrie că în contextul crizei economice cauzată de pandemia de coronavirus, Real Madrid se va orienta către jucători tineri, de perspectivă. Evoluţiile lui Ianis Hagi în tricoul lui Glasgow Rangers, din UEFA Europa League, au fost apreciate de preşedintele „galacticilor”, Florentino Perez,iar antrenorul Zinedine Zidane şi-ar fi dat acordul pentru un eventual transfer, potrivit publicaţiei spaniole.12
Pagina a fost generata in 0.3219 secunde