În ce zone din Constanța se reabilitează infrastructura rutieră

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

În ce zone din Constanța se reabilitează infrastructura rutieră

Administrație 03 Aprilie 2024 / 20:17 703 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

În cartierul Km 5, echipele Confort Urban vor acționa mâine, 4 aprilie, cu utilaje de asfaltare pe aleea Pandurului, pe tronsonul delimitat de strada Theodor Speranția și strada Pandurului, motiv pentru care traficul rutier va fi restricționat total, în intervalul orar 08:00-16:00, informează Primăria Constanța.

Tot mâine, se va asfalta carosabilul pe strada Milano din cartierul Tomis Plus. Este cea de-a doua stradă care intră în reabilitare după ce au fost finalizate lucrările de asfaltare pe strada Napoli. În intervalul orar 08:00-16:00, vor fi aplicate restricții de trafic totale în zona unde intervin utilajele de decopertare și asfaltare.

Programul de reabilitare a carosabilului în cartierul Tomis Plus din Constanța cuprinde următoarele străzi: Napoli, Budapesta, Barcelona, Milano, Varșovia, Torino, Praga, Bratislava, Viena, Lyon, Brest, Krakovia și Monaco.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.Ştiri recomandate

12