Institutul Cantacuzino - medicament ce creşte rezistenţa la infecţii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă

Institutul Cantacuzino va scoate pe piață în câteva luni un medicament ce creşte rezistenţa la infecţii

Sănătate 19 Octombrie 2020 / 08:57 799 accesări

Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, a anunţat că Institutul Cantacuzino va scoate pe piaţă, până la sfârşitului anului, un medicament imunomodulator dezvoltat de propriii cercetători. Este vorba despre un supliment alimentar cu proprietăţi biostimulatoare şi antioxidante.

"Am discutat cu directorul Institutului Cantacuzino, colonelul Oancea, în ultima perioadă de timp şi-au focalizat foarte mult atenţia pe ceea ce înseamnă sporirea capacităţii de testare. Totodată lucrează la un medicament imunomodulator, va ieşi curând pe piaţă, şi a luat măsuri ca vechea linie de producţie a vaccinului trivalent să poată să fie repusă în funcţiune şi să înceapă testele, astfel încât, aşa cum şi-au propus la nivelul institutului, începând de anul viitor să poată să poată să producă vaccinul. Medicamentul imunomodulator va ieşi până la sfârştiul anului", a declarat Nicolae Ciucă, citat de Agerpres.

Specialiştii Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară "Cantacuzino" au dezvoltat un nou produs imunomodulator, care are proprietăţi de stimulare a imunităţii, determinând creşterea rezistenţei organismului la infecţii.12
Pagina a fost generata in 0.4178 secunde