La loc comanda! Stroe îl susține pe Dragnea!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La loc comanda! Stroe îl susține pe Dragnea!
Politică 18 Februarie 2018 / 16:13 1105 accesări 2 comentarii

După ce, la începutul acestui an, s-a poziționat de partea fostului premier Mihai Tudose în scandalul cu Liviu Dragnea, ceea ce a dus la pierderea funcției de ministru, fostul șef de la Transporturi Felix Stroe, președintele organizației județene Constanța a PSD, s-a răzgândit. Stroe îl susține pe Dragnea pentru un nou mandat în fruntea partidului. În cadrul unei ședințe care a avut loc duminică, 18 februarie, social democrații constănțeni au discutat mai multe subiecte în perspectiva Congresului partidului, care va avea loc la începutul lunii martie. „Organizația Constanța sprijină necondiționat conducerea actuală a partidului și pe președintele ales al PSD, Liviu Dragnea”, a declarat Felix Stroe, citat de românialiberă.ro.

Loading...

2 comentarii

MIHAI 19:52:45 / 18 Februarie 2018
OPORTUNISMUL POLITICIANIST

Se pare ca Felix a incepu sa inteleaga faptul ca pripeala nu e buna in politica. Era un lucru elementar ca acest ex-ministru sa stie ca a fost miluit cu functia de inalt demnitar datorita avizului dat de seful suprem, adica de Dragnea. Pana si un caporal oarecare stie ca nu poate ajunge sergent daca nu este in gratiile plutonierului si nu e gata sa-i curete bocancii. Toate partidele folosesc acelasi procedeu cand e vorba de numirea cuiva intr-o functie inalta. Procedeul e simplu si l-am mai aratat in alte ocazii. Se cauta prostul ideal si cand este gasit, este dus pe brate si instalat in fotoliul ministerial. Ar putea fi cautat si unul idiot dar, idiotenia este o treapta intelectuala superioara prostului. Prost poate sa fie cine vrea, pe cand functiunea sociala de idiot este rezultatul unei vointe si a unei educatii. Idiotia este un doctorat. Niciodata prostul nu poate deveni idiot. Daca dl ex-ministru n-a avut noroc de data asta , poate va avea noroc la Congres cand s-ar putea sa se bucure de clementa sefului suprem Dragnea si sa fie mentinut in functia pe care o are acum. Credem ca, dl Felix a inteles ca un caporal care vrea sa ajunga sergent , trebuie sa se puna bine cu plutonierul. Asteptam cu nerabdare viitorul Congres pesedist ca sa vedem ce se va intampla cu personajul nostru care acum jura fidelitate dlui Dragnea. Asta se cheama in politica oportunism.

cetatean 08:23:38 / 19 Februarie 2018
sustinerea hotiei

psd= partid de HOTI

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2016 secunde