Meciul reprezentativelor U21 ale României şi Danemarcei, în noiembrie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal

Meciul reprezentativelor U21 ale României şi Danemarcei, în noiembrie

Sport 04 Aprilie 2020 / 12:07 792 accesări

Site-ul oficial al Federației Române de Fotbal informează că UEFA a decis ca meciurile din preliminariile EURO U21, programate în martie și iunie 2020, să se desfăşoare în luna noiembrie 2020. Astfel, selecționata noastră va disputa partida cu Danemarca, pe teren propriu, în luna noiembrie.

În aceste condiții, partida cu danezii, care inițial trebuia să se desfășoare la 31 martie, va fi acum ultimul joc de calificare pentru Campionatul European. Programarea celorlalte întâlniri, cele din septembrie și octombrie, nu a suferit modificări.

Data meciului România U21 - Danemarca U21 nu a fost încă stabilită. Ultimele jocuri din grupă, din motive sportive, trebuie să se desfășoare în aceeași zi, conform regulamentului. Astfel, urmează ca toate cele şase federații să se înțeleagă asupra datei de disputare.

Naționala U21 a României ocupă locul secund în Grupa 8, cu 10 puncte, după Danemarca, liderul actual al grupei, care a acumulat 15 puncte. Începând cu EURO 2021, la turneul final vor participa 16 echipe. Pe lângă cele două formații gazdă, Ungaria și Slovenia, se vor califica direct cele nouă câștigătoare ale grupelor și formaţia cu cel mai bun punctaj de pe locul al doilea. Celelalte opt echipe clasate pe locul secund vor disputa un baraj, în dublă manșă, pentru celelalte patru locuri disponibile.12