Ministrul Transporturilor: vom urmări să lansăm continuarea autostrăzii A4 în sudul litoralului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ministrul Transporturilor: vom urmări să lansăm continuarea autostrăzii A4 în sudul litoralului

Economie 16 Ianuarie 2021 / 09:21 672 accesări

Continuarea autostrăzii A4 în sudul litoralului, până la Olimp, Tronsonul de autostradă Braşov - Făgăraş, şi extinderea Magistralei 5 de metrou până la Pantelimon sunt trei proiecte importante pentru actualul ministru al Transporturilor şi Infrastructurii, Cătălin Drulă, pe care le-a menționat într-o conferinţă de presă.

Un proiect care, spune ministrul, va fi lansat, este continuarea autostrăzii A4 în sudul litoralului.

Autostrada A4 este Centura ocolitoare a oraşului Constanţa, realizată în regim de autostradă. Aceasta este deschisă integral şi se intenţionează prelungirea ei până la graniţa sudică a României cu Bulgaria.

"Alt proiect este continuarea autostrăzii A4 în sudul litoralului, adică acea autostradă care merge de la nord la sud, ca ocolitoare a Constanţei, să continue peste canalul Dunăre-Marea Neagră, să treacă pe la vest de Lacul Techirghiol şi să ajungă, cel puţin în prima fază, până undeva în zona Olimp, un bypass al staţiunilor aglomerate.

Avem în fază avansată un studiu de fezabilitate acolo. Numele nu e foarte clar la ce se referă. Se numeşte 'Alternativa Techirghiol', e ce v-am spus eu acum.
E un obiectiv important pentru noi şi vom urmări să lansăm acest proiect pentru că are beneficii importante şi trebuie construit", a susţinut ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Cătălin Drulă.12
Pagina a fost generata in 0.1497 secunde