Misiune dificilă pentru CSU Neptun

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal feminin / Liga Națională, play-out, etapa a 8-a: U. CLUJ - CSU NEPTUN CONSTANȚA

Misiune dificilă pentru CSU Neptun

Sport 23 Mai 2015 / 00:00 1416 accesări

Cu moralul ridicat după ce a câștigat lejer meciul disputat joi, pe teren propriu, contra ultimei clasate, Mureșul Tg. Mureș, scor 38-23, CSU Neptun Constanța dispută duminică, de la ora 18.00, un meci decisiv în lupta pentru menținerea în Liga Națională de handbal feminin. Echipa pregătită de Ion Crăciun și Florin Cazan întâlnește în deplasare, într-o partidă contând pentru etapa a 8-a din play-out, pe U. Cluj, iar un succes le-ar scăpa pe constănțence de emoțiile retrogradării directe. Misiunea se anunță însă extrem de dificilă, ținând cont că ardelencele ocupă prima poziție în clasamentul play-out-ului. „Este un meci greu, de a fi sau a nu fi în prima ligă. În cazul în care vom obține victoria sau măcar un egal, avem șanse mari să scăpăm de retrogradarea directă. În plus, dacă trecem bine de examenul de la Cluj, ne putem gândi chiar la unul dintre primele două locuri ale clasamentului”, a spus antrenorul secund al grupării de pe litoral, Florin Cazan. Optimismul din tabăra constănțencelor este dat de victoria clară obținută pe teren propriu în turul din play-out, când s-au impus cu 28-22.

Tot duminică au loc și celelalte meciuri din etapa a 8-a din play-out: Mureșul Tg. Mureș - Unirea Slobozia (ora 14.30) și Cetate Deva - HCM Rm. Vâlcea (ora 18.00).

Clasament play-out: 1. U. Cluj 31p, 2. HCM Rm. Vâlcea 30p (golaveraj: 464-428), 3. Cetate Deva 30p (475-456), 4. CSU NEPTUN CONSTANŢA 29p, 5. Unirea Slobozia 28p, 6. Mureşul Tg. Mureş 0p.12