Nopți de vară la Marea Neagră, în „Caruselul Cooltural“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În Piaţeta Cazino din stațiunea Mamaia

Nopți de vară la Marea Neagră, în „Caruselul Cooltural“

Cultură 12 Iulie 2016 / 15:54 1642 accesări

Ion Caramitru și Horațiu Mălăele se vor întâlni vineri, 15 iulie, la Mamaia, pentru a povesti „câte-n lună și în stele“

Ion Caramitru și Horațiu Mălăele se vor întâlni vineri, 15 iulie, la Mamaia, pentru a povesti „câte-n lună și în stele“

În acest sezon, turiștii aflați în stațiunea Mamaia se pot bucura de mare, nisip, soare și... activități culturale. Pentru ei, dar și pentru tomitani, Primăria Constanţa, prin Asociaţia culturală „Mişcarea teatrală pentru educaţia tineretului”, organizează Festivalul Verii „Carusel Cooltural“. Sub acest generic, între 15 iulie şi 4 septembrie, în fiecare vineri, sâmbătă şi duminică, în Piaţeta Cazino din stațiunea Mamaia, vor avea loc spectacole care vor începe de la ora 20.00 şi se vor încheia la 23.00. Acestor zile li se vor alătura altele trei în săptămâna dedicată Zilei Marinei. În program vor fi incluse momente de muzică clasică, jazz, dance, rock, alternativ, muzică populară, teatru (pentru copii), dans și circ.

„Caruselul Cooltural“ ia startul, vineri, cu un moment de teatru: „Caramitru - Mălăele, câte’n lună şi în stele”, urmat de un concert Vama. Sâmbătă, Horațiu Mălăele va susține un one man show de zile mari: „Sunt un orb”. După aceea, cei din Piațeta Cazino vor participa la un concert marca Ştefan Bănică şi Trupa Rock’n’Roll Band & The 50’s. Duminică, cei mici sunt invitați să facă parte din „Gaşca Zurli”. Seara se va încheia cu un concert al trupei Marfar.

Săptămâna viitoare, pe 22 iulie, publicul este invitat la un recital cameral al cvartetului Regata, urmat de un recital simfonic susținut de Orchestra Festivalului. Pe 23 iulie, compania de teatru Passe Partout a lui Dan Puric va prezenta „Drumul mătăsii”. Seara va continua cu un concert Florin Chilian. Pe 24 iulie, trupa Passe Partout - Dan Puric revine la Mamaia cu „Oameni și fluturi”. Cel de-al doilea weekend din cadrul „Caruselului Cooltural” se va încheia cu un concert jazz susținut de Cornel Stroe & Band.12
Pagina a fost generata in 0.26 secunde