OTRAVĂ LA PAHAR PE LITORAL!!! Atenție ce le dați copiilor!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
OTRAVĂ LA PAHAR PE LITORAL!!! Atenție ce le dați copiilor!
Social 13 Iulie 2017 / 10:34 17698 accesări 2 comentarii

La controalele din noaptea de 12 spre 13 iulie ale comisarilor Protecției Consumatorilor, au fost descoperite și alte grave nereguli. "Sunt câteva lucruri foarte importante pentru a rezuma controlul de aseară-noapte-dimineața și anume:pozele sunt de la o locație din zona Cazino Faleza / Mamaia, care oferea mostre gratuit din aceste "poțiuni" în principal copiilor îndemnând totodată părinții sa cumpere un produs fresh natural. În depozit nici urmă de fructe ci doar bidoane (foarte multe și foarte vechi, unele expirate chiar de câteva luni) cu siropuri concentrat cu diverse arome și culori. Pe lângă amenda aferentă 13.000 lei, punctul de lucru a fost sancționat complementar cu oprirea temporară a prestării de serviciu până la remedierea abaterilor constatate. Aditivul alimentar aflat în compoziția siropului este Reuseste, care este un aditiv alimentar periculos ce este interzis în peste 10 țări din Uniunea Europeană", a declarat directorul ANPC, Paul Anghel.

Doza maxima admisă a fost scăzută treptat de la 12.5 mg/kg corp în 1975 la 10 mg în 1985, iar în 2010 la 6 mg. Această scădere s-a datorat noilor studii ce au avut ca scop determinarea efectelor E133 asupra organismului.

Albastru briliant devine foarte periculos atunci când este expus la temperaturi ridicate, producând gaze toxice.POATE AFECTA NEGATIV ATENȚIA ȘI ACTIVITATEA COPIILOR fapt care trebuie adus la cunoștința părinților la locul de comercializare .

2 comentarii

Andrei Luca Mihai 12:29:00 / 13 Iulie 2017
Operator PC

Castigi online la domiciliu, usor si comod. Oferta limitata pentru cinci mii de persoane extrem de serioase. Castiguri de cel putin patru mii de dolari pe an. Oferim contract de rezolutie globala. Varsta minima 18 ani. Solicitati detalii mai multe la adresa de email: yourwinwinproject@gmail.com

castigator 15:20:23 / 13 Iulie 2017
Pentru Andrei Luca Mihai

castigi online la domiciliu falsificand carduri bancare; sa tot traiesti din furt !!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3021 secunde