Partidă „nebună”, FCSB se califică la loviturile de departajare!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internaţional / UEFA Europa League, turul al doilea preliminar

Partidă „nebună”, FCSB se califică la loviturile de departajare!

Sport 18 Septembrie 2020 / 01:12 716 accesări
Dennis Man a marcat trei goluri şi a înscris şi lovitura decisivă (sursa foto: Facebook FCSB)

Dennis Man a marcat trei goluri şi a înscris şi lovitura decisivă (sursa foto: Facebook FCSB)

Fără opt jucători de bază, Andrei Miron, Andrei Vlad, Sergiu Buş, Ovidiu Popescu, Ionuţ Vînă, Florin Tănase, Iulian Cristea şi Darius Olaru, FCSB a obţinut calificarea în turul al treilea preliminar din UEFA Europa League, după ce a eliminat-o, în noaptea de joi spre vineri, pe Backa Topola, după executarea loviturilor de departajare. Partida disputată în Serbia a fost una interzisă cardiacilor, în care formaţia bucureşteană a comis multe erori în defensivă, permiţând gazdelor să revină chiar dacă evoluau în inferioritate numerică. După 120 de minute de joc scorul a fost egal, 6-6 (Fl. Coman 25, Man 50, 63-pen., 105, Balaz 90+3-autogol, A. Petre 108 / Milicevic 11, Duronjic 14, Antonic 51, Tomanovic 90+4, 117, Tumbasevic 105+1), iar la loviturile de departajare portarul Ducan a respins mingea şutată de la punctul cu var de Banjac. Pentru FCSB au înscris de la 11 metri Moruţan, Perianu, Panţîru, A. Petre şi Man, astfel că scorul a fost 5-4 în favoarea echipei noastre la loviturile de departajare.

Backa Topola a condus cu 2-0, a rămas în inferioritate numerică şi a reuşit să înscrie de patru ori. De la Backa au fost eliminaţi Ponjevic, în minutul 44, şi Siladji, în minutul 103. De menţionat că trei dintre golurile marcate în inferioritate numerică de formaţia sârbă au venit la un minut după golurile înscrise de FCSB.

Au evoluat pentru FCSB (antrenor Mihai Pintilii): Ducan - V. Creţu, Simion, Briceag, Pantea (21 A. Petre) - Perianu, Moruţan, Panţîru - Man, Buziuc (46 R. Ion), Fl. Coman (73 Horşia).

În turul al treilea preliminar din UEFA Europa League, FCSB va întâlni, pe teren propriu, la 24 septembrie, pe Slovan Liberec.

Taguri articol


12