Pique va fi amendat cu 3.000 de euro de către oficialii ligii spaniole

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Pique va fi amendat cu 3.000 de euro de către oficialii ligii spaniole

22 Martie 2017 / 21:56 448 accesări

Fotbalistul Gerard Pique, legitimat la Barcelona, va fi amendat de către oficialii ligii din Spania pentru "izbucnirile la adresa arbitrilor", informează cotidianul spaniol Marca.

La finalul meciurilor cu Athletic Bilbao, din Cupa Spaniei, şi cel cu Villarreal din La Liga, Pique s-a plâns de maniera de arbitraj a centralilor care a oficiat partidele într-un mod vehement. Fundaşul catalan care evoluează pentru naţionala Spaniei a acuzat în mai multe rânduri arbitrajul, reclamând faptul că rivalii de la Real Madrid au parte de arbitraje favorabile, în timp ce partidele Barcelonei sunt pline de decizii controversate.

Oficialii ligii din Spania au decis, în cele din urmă, să ia măsuri împotriva fundaşului. Pique va încasa o amendă de 3.000 de euro, formată din două părţi: 1.500 de euro din partea organizatorilor Cupei Regelui Spaniei şi 1.500 de euro din partea Comitetului Concurenţei.

Gerard Pique i-a jignit pe arbitrii David Fernandez Borbalan şi Ignacio Iglesias Villanueva, cei care au condus meciurile Barcelonei cu Athletic Bilbao şi cu Villarreal.

Taguri articol


12