Plângere penală împotriva lui Dragnea, pentru cea mai recentă decizie din Parlament

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Plângere penală împotriva lui Dragnea, pentru cea mai recentă decizie din Parlament
Politică 09 August 2017 / 13:05 804 accesări 2 comentarii

Liviu Dragnea are din nou probleme cu procurorii. Purtătorul de cuvânt al Uniunii Salvaţi România, Dan Barna, a anunţat miercuri într-o conferinţă de presă că formaţiunea politică va depunde în următoarele zile o plângere penală la DNA împotriva preşedintelui PSD, pentru abuz în serviciu, fals şi uz şi de fals. Liviu Dragnea este acuzat că a convocat ilegal sesiunea extraordinară a Camerei Deputaţilor de marţi, 8 august. Potrivit Constituţiei, preşedintele Camerei Deputaţilor are dreptul să convoace o sesiune extraordinară la solicitarea Biroului Permanent. Biroul Permanent nu s-a reunit pentru a formula o asemenea solicitare, din lipsă de cvorum. Cu toate acestea, coaliţia PSD-ALDE a considerat sesiunea convocată, iar decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

2 comentarii

Plângere penală pt Liviu.... 19:23:33 / 09 August 2017
....Că va bătut la kuru gol....

.... Faceți basisti LIBERALI Ofticați plângere penală lui Liviu Dragnea că va bătut la alegeri și va dat la mue...Cat a oftică pe Liviu cel care duce ec română pe loc 1 in UE...Ați uitat sa i faceți plângere penală lui Băsescu și Boc (căcat) care va tăiat salariile și pensiile și a mărit prețurile da EL gura de mama focului din retrocedări gala Bute Microsoft și răpirea din sarai (Irak) unde sa prăduit bugetul cu 7 milioane de euro ... Faceți plângere penală lui Liviu Dragnea că va mărit pensiiile și salariile ... Chiar"merită" la... pușcărie pt asta!!!!

Bai basisti LIBERALI... 19:28:28 / 09 August 2017
..da plângere penală...

.. Plângere penală pt Ciolos nu faceți? ...Cum a reușit să fure ...sa prognozeze "greșit" 3 miliarde de EURO in ultima lună de... prăduiala (guvernare PNL).?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

SUA, ciocu mic!
SUA, ciocu mic! 860 accesări
Pagina a fost generata in 0.2715 secunde