Prima înregistrare audio din cabina piloților EgyptAir adâncește misterul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Prima înregistrare audio din cabina piloților EgyptAir adâncește misterul

Externe 22 Mai 2016 / 17:29 376 accesări

A fost dată publicității prima înregistrare audio din cabina piloților avionului EgyptAir prăbușit în Mediterana, săptămâna trecută. Fragmentul surprinde conversația dintre un pilot și un controlor de trafic din Elveţia. Sunt informaţii de rutină, care nu prevesteau în niciun fel tragedia care avea să urmeze, relatează B1tv. Discuţia care a fost făcută publică de CNNarăta că totul era în regulă la momentul respectiv, neexistând indicii că o tragedie era pe punctul de a se produce în scurt timp. Înregistrarea vine după ce în presă au apărut şi imagini cu resturi din epava aeronavei egiptene. Pe lângă acestea, în imaginile postate pe Facebook se pot observa bucăţi de haine, dar şi o vestă de salvare.

Anchetatorii au confirmat faptul că de la bordul avionului EgyptAir au fost emise alerte de fum, cu puțin timp înainte de prăbușirea în Marea Mediterană. Potrivit Biroului pentru Anchete şi Analize, detectorii de fum s-au declanșat în toaleta avionului, cu câteva minute înainte de pierderea semnalului. Informaţiile au fost furnizate de sistemul automat de la bordul avionului, folosit pentru descărcarea datelor de zbor.

Aeronava EgyptAir s-a prăbușit joi, la câteva ore după ce decolase de la Paris, cu destinaţia Cairo, şi transporta 56 de pasageri și 10 membri ai echipajului. Cauza prăbuşirii avionului este în continuare necunoscută, dar potritvit site-ului Newsday247.com, un pasager irakian s-ar fi aruncat în aer la bordul avionului companiei EgyptAir. Informaţiile au fost confirmate şi de surse islamiste citate de Centrul European pentru Studii Strategice şi Securitate. Ipoteza atentatului este confirmată şi de adminstraţia SUA. Surse din serviciile de informaţii americane citate de CNN susţin că primele indicii par să confirme ipoteza unei bombe.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2513 secunde