Primele partide de verificare pentru echipele româneşti după perioada de pauză

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal intern

Primele partide de verificare pentru echipele româneşti după perioada de pauză

Sport 04 Iunie 2020 / 17:36 764 accesări

După întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus, echipele din Liga 1 şi Liga a 2-a pregătesc finalul sezonului 2019-2020. Au început şi jocurile de verificare, astfel încât jucătorii să revină, cât mai repede posibil, la o formă acceptabilă.

Joi, Dinamo Bucureşti a învins, cu scorul de 1-0 (Perovic 59), pe Rapid Bucureşti, într-un meci amical disputat la Săftica, iar FC Voluntari s-a impus, miercuri, cu scorul de 2-0 (Simonovski, M. Căpăţână), în partida cu FCSB, desfăşurată la baza de pregătire a FCSB din Berceni.

Întâlnirile au fost închise publicului şi presei, iar accesul reprezentanţilor cluburilor a fost restricţionat, conform noilor reglementări prevăzute în ordinul comun emis de Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii.

Sâmbătă, 6 iunie, formaţiile Universitatea Craiova şi FC Viitorul Constanţa se vor întâlni în două meciuri amicale, de la orele 11.00 şi 14.30, în Bănie. Jocurile vor fi transmise pe pagina de Facebook a Universităţii Craiova şi de postul Digi Sport 1.

Universitatea Craiova va disputa prima partidă oficială după pandemia de Covid-19, vineri, 12 iunie, de la ora 20.00, pe teren propriu, cu FC Botoşani, în Liga 1. FC Viitorul o va întâlni pe CSM Politehnica Iaşi, pe terenul „Central” din Complexul Sportiv al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu, duminică, 14 iunie, de la ora 17.00.12