Procurorii ridică documente de la Ministerul Educației

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Procurorii ridică documente de la Ministerul Educației

15 Martie 2016 / 11:46 1144 accesări

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție ridică marți documente de la Ministerul Educației în dosarul în care au loc percheziții în București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara, printre locații fiind și Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, au declarat surse pentru Agerpres.

Potrivit acelorași surse, ar avea loc verificări și la alte Universități de medicină din țară.

Procurori ai DNA efectuează marți cinci percheziții în municipiile București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara, dintre care patru vizează sediile unor instituții publice, într-un dosar privind fapte comise în 2015.

''Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Iași efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2015. În cursul zilei de 15 martie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 5 locații situate în municipiile: București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara, din care patru sunt sediile unor instituții publice'', informează un comunicat al DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1866 secunde