Se închide traficul rutier în Zona Peninsulară! Vezi străzile!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Noi restricții

Se închide traficul rutier în Zona Peninsulară! Vezi străzile!

Administrație 20 Septembrie 2018 / 15:42 1062 accesări

V-ați făcut planuri de plimbare prin Zona Peninsulară în acest weekend? Mai bine vă lăsați mașinile acasă. Autoritățile impun din nou restricții de circulație, așa că nu aveți nicio șansă să intrați cu autoturismele. Asta pentru că, în perioada 21 - 23 septembrie se desfășoară „Food Truck Festival”, eveniment ce are loc în Piața Ovidiu. Pentru o bună desfășurare a evenimentului, traficul rutier va fi închis pe mai multe artere rutiere.

Dacă v-ați propus să vă plimbați prin Zona Peninsulară în weekend, mai bine vă lăsați mașinile acasă. Autoritățile impun din nou restricții de circulație, așa că nu aveți nicio șansă să intrați cu autoturismele. Asta pentru că, în perioada 21 - 23 septembrie se desfășoară „Food Truck Festival”, eveniment ce are loc în Piața Ovidiu. Pentru o bună desfășurare a evenimentului, traficul rutier va fi închis pe mai multe artere rutiere.

CE STRĂZI SE ÎNCHID

Începând de vineri, 21 septembrie, ora 8.00, până luni, 24 septembrie, ora 8.00, traficul auto va fi restricționat pe următoarele artere de acces:

• strada Marcus Aurelius la intersecția cu strada Dimitrie Cantemir

• strada Vasile Canarache la intersecția cu strada Sulmona

• strada Mircea cel Bătrân la intersecția cu strada Sulmona

• bulevardul Tomis la intersecția cu strada Sulmona

• strada Traian la intersecția cu strada Sulmona

• strada Revoluției din 22 decembrie 1989 la intersecția cu strada Crângului

• strada Arhiepiscopiei cu strada Crângului

În perioada desfășurării evenimentului, strada Marcus Aurelius va avea dublu sens de mers. În acest context, Primăria Municipiului Constanța recomandă cetățenilor să folosească mijloacele de transport în comun, mijloacele de transport alternative (biciclete, role, trotinete, skateboard-uri, etc.) ori să aleagă deplasarea pietonală.

CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI DACĂ CIRCULAȚI CU RATC

Mare atenție, însă, dacă alegeți să vă deplasați cu autobuzul, trebuie să țineți cont de un alt aspect important: în zona Poarta 2 se lucrează la înlocuirea bordurilor, ceea ce înseamnă că, temporar, stația RATC va fi mutată. „Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța anunță publicul călător că, pe durata lucrărilor de înlocuire a bordurilor şi asfaltare din zona Poarta 2, staţia RATC în care opresc autobuzele ce deservesc liniile 42 și 48 va fi mutată cu aproximativ 30 m mai jos, spre Poarta 1, dupa alveolă. Astfel, autobuzele vor circula până la Poarta 1 pe întreaga perioadă a desfăşurării lucrărilor”, se arată într-un comunicat al RATC.12
Pagina a fost generata in 0.5259 secunde