Set de măsuri pentru cluburile din Liga 1

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1 Set de măsuri pentru cluburile din Liga 1
Sport 01 Iunie 2020 / 10:59 375 accesări 0 comentarii

Site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a anunţat că PF și AFAN (Sindicatul fotbaliștilor) au elaborat împreună un set de măsuri destinate cluburilor Ligii 1, recomandări pe care acestea urmează să le aibă în vedere la întocmirea procedurii interne de reluare a antrenamentelor în situația renunțării la cantonamentele în regim închis.

„Ținând cont de prevederile Ordinului comun numărul 601/971/2020, al Ministerului Sănătății, precum și al Ministerul Tineretului și Sporturilor, LPF și AFAN au elaborat acest document pentru a ajuta cluburile pe perioada antrenamentelor colective, punând accent pe ideea de responsabilitate și asumare personală a fiecărui participant la joc, pentru a putea duce la bun sfârșit competiția.

Astfel, odată îndeplinite toate aceste lucruri, LPF și AFAN au convenit, pe cale de consecință, că și încasarea tuturor sumelor de bani din drepturile TV ar permite celor două foruri să se apropie și mai mult de implementarea unor garanții pentru plata remunerațiilor jucătorilor, precum și pentru realizarea unui sistem de control financiar adecvat.

Documentul oferă, așadar, cluburilor membre un set minim de recomandări ce urmează să fie integrate în procedura internă conform Ordinului mai sus menționat, cluburile fiind libere să adauge orice alte prevederi proprii, fără, însă, a deroga de la setul minim de recomandări ale LPF și AFAN.

Liga Profesionistă de Fotbal și AFAN își propun să acționeze împreună, ca parteneri de bună credință, la îmbunătățirea cadrului legislativ național”, se menţionează pe site-ul www.lpf.ro.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1633 secunde