Spectacol caritabil, în beneficiul Maternității constănțene

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Inițiativă lăudabilă a studenților mediciniști Spectacol caritabil, în beneficiul Maternității constănțene
Social, Sănătate 21 Mai 2019 / 11:30 504 accesări 0 comentarii

O mână de studenți mediciniști, membri ai Asociației Studenților la Medicină și ai Tinerilor Medici de la Universitatea „Ovidius”, alături de Comunitatea Elenă “Elpis” Constanța, s-au mobilizat pentru a veni în sprijinul Maternității din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța și au organizat un spectacol caritabil care va conține degustări de vinuri, muzică, dans și multă voie bună. Spectacolul va avea loc joi, 23 mai, ora 18:30, la Teatrul Elpis. Își vor da concursul Ansamblul de Dansuri “Elpis”, elevi ai Liceului cu Program Sportiv “Nicolae Rotaru”, studenți ai Facultății de Arte - specializarea Interpretare Muzicală - Canto din cadrul Universității “Ovidius” din Constanța, Școala de Dans “Total Dance”, Baletul Colegiului Național “Regina Maria”, Ansamblul “Brâulețul”.

“Biletele pot fi cumpărate la intrarea în sala de spectacole sau pot fi rezervate la numărul de telefon: 0762.111.905. Prețul biletului este de 100 de lei, iar banii strânși astfel vor merge direct către maternitate pentru achiziționarea de materiale sau pentru dotarea Secției, în funcție de fondurile strânse”, anunță studenții mediciniști, a căror inițiativă este mai mult decât lăudabilă, invitând constănțenii să se alăture demersului lor caritabil.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2022 secunde