Surpriză de zile mari în administrația constănțeană! Numire neașteptată

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Surpriză de zile mari în administrația constănțeană! Numire neașteptată
Administrație 13 Decembrie 2018 / 17:51 2903 accesări 0 comentarii

După câteva luni de instabilitate, județul Constanța are parte de o... mare surpriză din partea Guvernului! În ședința Executivului de joi, 13 decembrie, a fost adoptată o hotărâre prin care a fost numit un nou subprefect. Interesant este faptul că, deși, în ultima vreme, s-a vehiculat că, în această funcție urmează să fie numit fostul vicepreședinte CJC Cristinel Dragomir, lucrurile s-au schimbat între timp. Așa se face că, de acum, prefectul Dan Jeacă va fi secondat de Ionuț Done, care provine din MAI.

Amintim că județul Constanța a rămas fără subprefecți la sfârșitul lui septembrie, după ce Mustafa Levent Accoium a părăsit această funcție, pe care o ocupase timp de patru ani, încă din timpul mandatului fostului prefect Radu Volcinschi. La momentul încetării mandatului său, Accoium era singurul subprefect al județului Constanța, după ce colegul său, Dan Jeacă, a fost promovat în funcția de prefect în luna august, luându-i locul lui Ioan Albu, care a demisionat la începutul lui iulie.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2029 secunde