Toader, reacție după acuzațiile la adresa DNA: „Raportul meu propune o măsură“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Toader, reacție după acuzațiile la adresa DNA: „Raportul meu propune o măsură“
Justiție 12 Februarie 2018 / 14:47 345 accesări 1 comentariu

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat luni, la Antena3, că se află până vineri în Japonia. Acesta a spus că nu va sesiza Inspecția Judiciară, considerând că nu mai este necesar. De asemenea, ministrul Justiției a afirmat că în urma dezvăluirilor făcute de Vlad Cosma și de Mihaiela Iorga Moraru au ieșit multe la iveală, iar la întoarcerea în țară sigur va propune o măsură. „Dacă va fi necesar, voi veni cât de repede se poate. Așteptări din partea mea sunt sigur că sunt. Presiuni la adresa mea nu sunt. Nu voi sesiza Inspecția Judiciară”, a spus Toader, la Antena3, adăugând că „raportul meu sigur ca propune o măsură”.

Loading...
loading...

1 comentariu

O măsura NORMALĂ... 13:50:58 / 13 Februarie 2018
DEMISIA PALAGIATOAREI MOv..

Nu mai Trebuie consultat elefantul roz !... DEMISIA și solicite Parlamentul și Ministrul Justiției !... Cele care reprezintă voința Poporului !.... Nu trebuie acceptată o altă coadă de topor a SISTEMULUI in locul Plagiatoarei 4 % ..Alegerea noului șef DNA sa se facă cu propunerea lui..... LIVIU Dragnea !. EROU al luptei contra dictaturii ...Cel care a simțit pe pielea lui forță sistemului ticalosit condamnat nedrept !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.329 secunde