Un nou atentat, executat în stil comando, a făcut cel puţin 29 de morţi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un nou atentat, executat în stil comando, a făcut cel puţin 29 de morţi

Externe 22 Septembrie 2018 / 22:11 575 accesări

Cel puţin 29 de militari au fost ucişi într-un atentat comis sâmbătă dimineaţă cu ocazia unei parade în oraşul Ahvaz din sud-vestul Iranului, a anunţat agenţia semioficială ISNA, preluată de AFP. Preşedintele iranian Hassan Rohani a promis sâmbătă un răspuns "teribil" al ţării sale după atacul asupra unei defilări militare care a făcut, conform celui mai nou bilanţ, 29 de morţi în sud-vestul Iranului, relatează AFP. "Răspunsul Republicii Islamice la cea mai mică ameninţare va fi teribil", a declarat Rohani, conform unui comunicat publicat pe site-ul său oficial. "Cei care furnizează sprijin în materie de informaţii şi de propagandă acestor terorişti vor trebui să răspundă", se mai arată în comunicat.

Cel puţin 29 de persoane au fost ucise şi alte 57 au fost rănite în atentatul comis sâmbătă dimineaţă asupra unei defilări militare în oraşul Ahvaz din sud-vestul Iranului, conform unui nou bilanţ al televiziunii de stat. Conform informaţiilor difuzate de media iraniene, atacul, calificat drept 'terorist' de Teheran, a fost întreprins de un comando înarmat împotriva unei defilări militare la Ahvaz, capitala provinciei sud-vestice Khuzestan, cu populaţie majoritar arabă.

Teheranul a acuzat sâmbătă 'un regim străin' susţinut de SUA că este responsabil de atentatul soldat cu cel puţin opt morţi la Ahvaz, în sud-vestul Iranului, transmit AFP şi Reuters.

Taguri articol
AtentatIranComandoSprijinAtacInformaţiiMilitari


12
Pagina a fost generata in 0.2052 secunde