Victorie la scor pentru Tomitanii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Rugby / Divizia A, etapa a treia

Victorie la scor pentru Tomitanii

Sport 02 Octombrie 2016 / 17:35 475 accesări
Tinerii jucători de la Tomitanii (echipament alb) fac față cu succes în Divizia A de seniori

Tinerii jucători de la Tomitanii (echipament alb) fac față cu succes în Divizia A de seniori

Juniorii de la Tomitanii Constanța au obținut o victorie categorică sâmbătă, în etapa a treia din cadrul Diviziei A la rugby, eșalonul al treilea din rugbyul românesc la nivel de seniori. Tânăra echipă constănțeană a jucat excelent în fața seniorilor de la CSM Sibiu și a învins la un scor care ne scutește de alte comentarii: 64-18! Tomitanii au marcat 10 eseuri, prin Sali (2), Cucoș (2), Oțelea, Burlacu, Părălește, Lolea, Crețu și T. Andrei, trecându-și în cont și punctul bonus ofensiv. Celelalte puncte au rezultat din transformări reușite de Lolea (4) și Oțelea (3).

„Băieții au jucat foarte bine, iar adversarii nu ne-au putut face față din punct de vedere fizic. A fost încă un joc bun pentru echipa noastră în fața unei formații de seniori”, a declarat antrenorul Tomitanilor, Cristian Cojocaru. „Au jucat foarte bine acești copii, ne-am făcut jocul nostru obișnuit, bazat pe viteză”, a adăugat Răzvan Bota, managerul sportiv al clubului constănțean.

Au evoluat pentru Tomitanii: Băbănău, Țală, Militaru - Tăbuș, Nedelea - Isleam, D. Rusu, T. Andrei - Badea, Oțelea - Părălește, Necoară, Cucoș, Vătafu - Burlacu (au mai jucat: Sali, Crețu, Lolea, Alexe, Ciorbac, Chiru, Melnicov). Ușor accidentați, Mihalache și Portariu nu au fost utilizați.

Într-un alt joc din această etapă, Dinamo II București a dispus de Sportul Studențesc cu 40-12, partida fiind considerată în deplasare. În clasament, echipa Tomitanii este lider, cu 10 puncte acumulate în trei întâlniri, urmată de RC Grivița București și Dinamo II, cu câte 5p/1j, Sportul Studențesc 0p/2j și CSM Sibiu 0p/1j. În următorul său meci, formația constănțeană o va întâlni pe Dinamo, acasă, la sfârșitul lunii octombrie.

Până atunci, Tomitanii se vor pregăti pentru Campionatul Național U-20, însă în efectiv redus, pentru că 11 jucători din lot au fost convocați la echipa națională U-20, care în perioada 10-23 octombrie va efectua la București un stagiu de pregătire pentru Campionatul European de anul viitor. Cei 11 internaționali sunt Sali, Crețu, Țală, Alexe, Chiru, Mihalache, Oțelea, Părălește, Cucoș, Burlacu și Lolea.

Citește și:

Tomitanii Constanța joacă la Sibiu

CS Năvodari debutează pe teren propriu în DNS la rugby, contra Aradului

Juniorii de la Tomitanii au reușit prima victorie din istorie la nivel de seniori!

Primul meci acasă pentru Tomitanii Constanța

Debut promițător în Divizia A pentru Tomitanii Constanța

Județul Constanța are două formații în Divizia A de rugby

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2983 secunde