60.000 de petrecăreţi la Liberty Parade 2011!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

60.000 de petrecăreţi la Liberty Parade 2011!

Eveniment 01 August 2011 / 00:00 890 accesări

Ediţia din acest an a deja binecunoscutului eveniment Liberty Parade a adunat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, peste 60.000 de petrecăreţi pe plaja dintre Saturn şi Venus. Caravana s-a pus în mişcare în jurul orei 16.00, din Olimp, însoţită de mai puţin de 1000 de oameni, dar nu a durat mult şi ritmurile DJ-ilor care mixau în camioane s-au transformat într-o chemare pentru toţi cei care vroiau să se distreze.

Odată cu lăsarea serii, fiecare centimetru pătrat a fost împânzit de o armată echipată cu veşminte viu colorate, peruci, coifuri, coarne, dispozitive luminoase şi fluiere, care, până dimineaţă, nu au mai fost atârnate în toc.

De atmosfera de pe drum s-au ocupat Cristi Stanciu&Matteo, Claudio Cristo, Bogdan Popoviciu&DJ Xander, DJ Dark, Mahony, Proof şi Rhadow, iar de pe scena de la Liberty Parade Arena au impus ritmul serii Vali Bărbulescu, DJ Optik, Vika Jigulina, Raoul Russu, Christian Green, NTFO, Allen, Liviu Hodor şi DJ Andi - Request 629, Adrian Eftimie şi invitatul special Sharam.

Angajaţi din cadrul Jandarmeriei şi Poliţiei, dublaţi de firmele de pază şi protecţie contractate de către organizatori, au asigurat buna desfăşurare a evenimentului, în ciuda numărului mare de participanţi. „Serviciul Rutier Constanţa a luat măsura închiderii traficului rutier de la sensul giratoriu de la ieşirea din staţiunea Venus până la intrarea în staţiunea Saturn”, a declarat inspectorul Marius Ghiţă din cadrul Serviciului Rutier Constanţa. De asemenea, poliţiştii au organizat filtre pentru depistarea conducătorilor auto care conduceau sub influenţa băuturilor alcoolice. Pe de altă parte, în rândul celor veniţi să se distreze au existat şi persoane nemulţumite de stricteţea măsurilor de securitate care îngreunau accesul în zona scenei. „Sunt dezamăgit... faţă de alţi ani este mult mai neplăcut. I se spune evenimentului Liberty, libertate, acum trebuie să te chinui să intri”, a ţinut să precizeze Ionuţ, din Mangalia.

Nu numai publicul a jubilat la Liberty Parade, ci şi agenţii comerciali din apropierea locului de desfăşurare a evenimentului, care au făcut cu greu faţă valurilor de cereri ale celor care se deplasau spre şi dinspre eveniment. Mulţimea a vibrat pe ritmuri alese până în zorii zilei, când petrecăreţii, extenuaţi de consumul masiv de energie pe care îl induce în corp distracţia, au plecat lăsând în urma lor impresiile unei seri fantastice şi păstrând în suflet proiecţia unui viitor Liberty Parade 2012.

Manifestarea a fost organizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia.

Taguri articol


12